Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОРОДИЦА

„Дан за родитељство“ у Новом Саду: Бесплатни савети за све будуће маме и тате!

Као и свака промена у животу, тако и долазак бебе уноси бројне недоумице и несигурност у свет будућих родитеља

1630421743_trudnica.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Све је много лакше ако имате кога да питате. Стога, ове недеље, петог септембра, од 12 до 16 часова, у Новом Саду, на сва животна питања, одговоре вам пружа бесплатна „Бебирон школица за труднице и тате“. 

Прочитајте још: Ови облици понашања код детета могу да укажу на то да пати од анксиозности

Саветовалиште „Бебирон“ је бесплатно дигитално саветовалиште за труднице, маме и тате, које данас броји 80 000 пратилаца. Настало је пре пет година, из потребе да се у време дигиталних технологија, пронађе пут за што лакшу комуникацију са свим родитељима којима је савет неопходан у било које доба дана или ноћи, свих 365 дана у години. Тим, који чине педијатар, гинеколог и патронажна сестра, свакодневно својим стручним саветима, помажу родитељима да без страха закораче у магичан свет родитељства.

 Саветовалиште Бебирон организује бесплатна предавања за све будуће родитеље

Петог септембра, уз несебичну подршку Града Новог Сада, Саветовалиште Бебирон организује бесплатна предавања за све будуће маме, тате, баке или тетке, као и све оне који ће са много љубави и топлине бринути о понеком бебирону.

Искусни стручњаци у својим областима, гинеколог, педијатар и патронажна сестра, говориће о свим фазама трудноће, психофизичкој припреми за порођај, али и о дојењу, исхрани, важности неге и мајке и бебе, вежбању током и након трудоће, масажи беба и трудница. Помоћи ће вам да решите вечите недоумице, да ли су мрак и тишина неопходни за сан бебе, да ли тетке и стрине треба одмах да ускоче у помоћ, да ли куца сме да остане у стану…

Уводну реч одржаће члан градског већа за здравство и један од најомиљенијих новосадских гинеколога, др Драган Стајић, који ће поздравити све будуће родитеље и најавити своје колеге предаваче, уз које ћемо провести једно сјајно недељно поподне. Након сваког предавања, сви учесници имаће прилику да у непосредном разговору са предавачима отклоне још по неку недоумицу.

Тачан термин и локација предавања: Недеља, 05.09.2021., Нови Сад, од 12 до 16 часова, у Дунавском парку код Салетле.

Прочитајте још: Остала сам трудна ДВА ПУТА у недељу дана - сада сам мама близанаца, највећи ШОК у мом животу!

 

За све пријављене  труднице припремљени су вредни поклон пакети. Заинтересовани своје место у Бебироновој школици могу обезбедити путем мејла бебирон@саветовалистебебирон.цом или путем ДМ-а на Инстаграм налогу Саветовалишта Бебирон.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas