Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО СЕ ХРАНЕ ДЕЦА НОВАКА И ЈЕЛЕНЕ ЂОКОВИЋ: На столу никада није пржено, а једно доминира - ''ово поврће једу као луди"

Ево која храна доминира у менију Стефана и Таре Ђоковић

1686564910_DjOKOVIC-NASLOVNA-DECA-BLUR.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ дјокерноле
Oglas

Најбољи тенисер на свету Новак Ђоковић освојио је рекордну 23. грем слем титулу. Његова победа је многе обрадовала, а сцена на крају меча када је грлио породицу, посебно сина Стефан и ћерку Тару, разнежила је цео свет.

Новакова супруга Јелена Ђоковић често објављује на Инстаграму смернице и савете о васпитању деце, комуницира уживо са стручњацима, предлаже књге о родитељству, али понекад подели и неки здрав рецепт. Познато је да се Новак и Јелена хране здраво, као и да у њиховој породици доминира вегански јеловник. Јелена Ђоковић је више пута отворено говорила о томе зашто не једе месо, а многи се питају шта је на менију њихове деце.

За време карантина, 2020. године, Јелена је држала "ливе" на Инстаграму и одговарала на питање пратилаца, а једно од њих било је какву исхрану имају Стефан и Тара:

"Стефан је имао нормалну исхрану са месом и рибом првих годину и по дана, а онда је прешао на биљну исхрану и много је добро и много је здрав, а Тара је од почетка до краја, само на биљној исхрани, хвала Богу никада нисмо имали проблема са њеним здрављем. Деца су потпуно на биљној исхрани, без икаквих проблемчића, једу кромпире као луди и краставце и шаргарепе. Доста им дајем и смутије и зелениш, све то изблендам, нека деца су генији и одмах све једу, моја деца не једу још зелене салате, али не паничим јер им то дајем кроз суплементацију или шејкове. И не пржимо, већ кувамо, једу кувани кромпир или пире" - објаснила је Јелена.

Када је Стефан био мали, Јелена је причала о томе и какве му кашице спрема. "Пире од банане и авокада је увек добро решење" - објаснила је Јелена и истакла да храну заслади, када је потребно, медом, рогачем у праху, сирупом агаве, јаворовим сирупом.

"Волим све да спремим увече јер јер мој малишан јутрања птичица пуна енергије чим се пробуди. Зато планирам јутарње оброке за све нас у вечерњим сатима. Потребно ми је пет минута", говорила је Јелена и саветовала другима да се играју састојцима, додајући да укусна храна не мора да буде прерађена, већ то може бити свежа и здрава.

Једном је открила и рецепт за кашу коју радо припрема, а главни састојци су овсене пахуљице, путер од лешника, млевена мака, какао, млевено чиа семе, лан, биљка лукума, хељда, сусам и пиринчано млеко са кокосом, мало воћа на врху.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas