Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ноле и Јелена заиграли КОЛО на крштењу малог Александра: Сви су били добро расположени, а Сашка је мужу приредила посебно изненађење (ВИДЕО)

Сашка и Ђорђе су јуче крстили сина Александра

1694596893_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-saskaveselinov.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - саскавеселинов
Oglas

Сашка и Ђорђе су на дан прве годишњице брака одлучили да крсте свог сина Александра. После церемоније, организовали су прославу у једном ресторану. Атмосфера је била дивна, а цела породица је славила овај посебан дан.

На крштењу су се појавили и Новак и Јелена са децом. Њих двоје нису скидали осмех са лица, а један од најупечатљивијих момената био је када су заиграли коло које је повела Сашка са Александром у наручју.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм - саскавеселинов

Поред тога, Сашка је поводом њихове прве годишњице одлучила да свом супругу приреди прелепо изненађење. На столу се нашло неколико дечијих торти, од којих је једна била у облику књиге.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм - саскавеселинов

 

На заједничкој фотографији Сашке, Ђорђа и Александра, она је појаснила због чега се баш та торта нашла на столу.

- Књига торта је заправо писмо за Ђолета и нашу годишњицу.

У књизи је стајала веома дирљива порука.

- Најдражи мој Ђоле, хвала ти за љубав, разумевање и срећу коју си унео у мој живот својим доласком.
Хвала за све најлепше тренутке које смо провели заједно и што си увек био ту за мене у тешким моментима и учинио да све буде много лакше. У овом лудом свету, ти си мој дом и моја оаза мира и спокоја.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas