Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАЗНИЦИ

КОЈЕ СУ ВАШЕ НОВОГОДИШЊЕ ЖЕЉЕ? Ово су необични захтеви деце која су писала ДЕДА МРАЗУ

Омиљени декица међу децом, Деда Мраз, ових дана добија много писама од разних дечака и девојчица, а са писмима стижу и крајње необични захтеви када су новогодишњи поклони у питању

1641054702_deda-mraz.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Тако је у једном писму девојчица тражила камеру за снимање дечијих емисија, јер јој се ове сада не допадају. Иако остале девојчице углавном траже барбике, а дечаци видео игрице и "Лего" коцкице, постоји много тога што је Деда Мраза изненадило.

Прочитајте још: Старо веровање: ДЕЦИ рођеној током ЗИМСКИХ МЕСЕЦИ давала су се ОВА ИМЕНА

 

Деда Мразу у фински део Лапоније годишње стигне око 1,35 милиона писама из Канаде, и око један милион из Сједињених Америчких Држава, па је једна мала Канађанка класично зажелела барбику, али уз занимљив коментар: "Уз њу бих волела да добијем и кућу и аутомобил, одећу и све што јој је потребно да следеће године не бих морала уопште да ти шаљем писмо".

Са друге стране, један дечак из САД је тражио машину која ствара пицу, док је други тражио опрему за пецање. То не би било ништа чудно, да он није захтевао опрему која доноси већ испржену рибу. Док се ради о храни, споменућемо и девојчицу која је тражила фрижидер у коме увек има сладоледа, а једна 6-годишњакиња замолила је Деда Мраза за највећу кутију на свету пуну чоколаде. Чоколаде од које се неће угојити, како би могла да је једе заједно са мајком.

Прочитајте још: Како се рачуна колико дете може да буде високо? Ево од чега зависи

 

Сложићете се да Деда Мразу није нимало лако у последњим децембарским данима, али се макар добро насмеје уз дечија писма која су чиста и искрена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas