Oglas
· · Komentari: 0
PRAZNICI

KOJE SU VAŠE NOVOGODIŠNJE ŽELJE? Ovo su neobični zahtevi dece koja su pisala DEDA MRAZU

Omiljeni dekica među decom, Deda Mraz, ovih dana dobija mnogo pisama od raznih dečaka i devojčica, a sa pismima stižu i krajnje neobični zahtevi kada su novogodišnji pokloni u pitanju

1641054702_deda-mraz.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Tako je u jednom pismu devojčica tražila kameru za snimanje dečijih emisija, jer joj se ove sada ne dopadaju. Iako ostale devojčice uglavnom traže barbike, a dečaci video igrice i "Lego" kockice, postoji mnogo toga što je Deda Mraza iznenadilo.

Pročitajte još: Staro verovanje: DECI rođenoj tokom ZIMSKIH MESECI davala su se OVA IMENA

 

Deda Mrazu u finski deo Laponije godišnje stigne oko 1,35 miliona pisama iz Kanade, i oko jedan milion iz Sjedinjenih Američkih Država, pa je jedna mala Kanađanka klasično zaželela barbiku, ali uz zanimljiv komentar: "Uz nju bih volela da dobijem i kuću i automobil, odeću i sve što joj je potrebno da sledeće godine ne bih morala uopšte da ti šaljem pismo".

Sa druge strane, jedan dečak iz SAD je tražio mašinu koja stvara picu, dok je drugi tražio opremu za pecanje. To ne bi bilo ništa čudno, da on nije zahtevao opremu koja donosi već isprženu ribu. Dok se radi o hrani, spomenućemo i devojčicu koja je tražila frižider u kome uvek ima sladoleda, a jedna 6-godišnjakinja zamolila je Deda Mraza za najveću kutiju na svetu punu čokolade. Čokolade od koje se neće ugojiti, kako bi mogla da je jede zajedno sa majkom.

Pročitajte još: Kako se računa koliko dete može da bude visoko? Evo od čega zavisi

 

Složićete se da Deda Mrazu nije nimalo lako u poslednjim decembarskim danima, ali se makar dobro nasmeje uz dečija pisma koja su čista i iskrena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas