· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Млади родитељи су се УСПАНИЧИЛИ када су схватили да им син НЕ РЕАГУЈЕ на своје име, а разлог их је ЗАПРЕПАСТИО

Млади родитељи су се забринули јер су мислили да њихов син има проблема са слухом и одлучили су да му помогну.

1617710855_Depositphotos_89786410_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Деца су по природи знатижељна и највише уче од своје околине, а посебно родитеља. Али у том важном делу свог развоја, они могу понекад да науче нешто што не би требало.

Тако је један отац остао шокиран након што је схватио зашто његов десетомесечни син није реаговао када су га назвали његовим именом, пише Миррор.

Прочитајте још: Питате се зашто је ваша беба стално љута и шта погрешно радите? Можда проблем није у вама

Наиме, млади родитељи су се забринули јер су мислили да њихов син има проблема са слухом и одлучили су да помогну свом синчићу. Али испало је да дечачић не реагује на спомен његовог имена јер га родитељи никад не користе.

Уместо тога, обично га називају "велики дечко" и разумљиво је да малишан сада мисли да му је то име. Новопечени отац свој проблем је поделио на Реддиту.

Прочитајте још: ВИКАЊЕ лоше утиче на децу: Научници дошли до нових важних открића

- Моја супруга и ја помало смо забринути у последње време јер се наш десетомесечни дечачић не одазива на своје име. Назовимо га Гари (то није његово право име). Дакле, супруга и ја понекад седимо поред њега и зовемо га "Гари?" више пута, али он уопште не реагује - написао је.

Сина ословљавали надимком, а не именом!

Уопште га нису звали именом

Брачни пар је мислио да је њихов син можда наглув или да има аутизам, али убрзо су открили да је проблем у томе што дечака стално зову надимком уместо именом.

- Моја супруга је, кад је дошла са посла, с врата повикала "Здраво, велики дечко!" и Гари је одмах брзински допузао до ње по своју дозу грљења и мажења - открио је отац.

Прочитајте још: ТЕСТ Који сте ви родитељ: Тиранин, подмићивач или разредни старешина?

- Супруга и ја смо тада схватили да ми нашег сина уопште нисмо звали именом, већ надимком од првог дана његовог рођења. Нисмо га увежбали да мисли да се зове Гари, већ он мисли да се зове "Велики дечко" - написао је забринути отац и затражио савет како да томе стане на крај.

"Промените му име у матичној књизи рођених. Назовите га Велики Дечко. То је најједноставније решење", "Један од наших деветомесечних близанаца реаговао је само на надимак "згодни". Кад смо то схватили почели смо да га звемо "згодни Биллy", а онда смо избацили "згодни", па је сада само Биллy", само су неки од савета које је забринути отац добио.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.