· · Коментари: 0

Нека празнична бајка почне: Новогодишњи караван „Дунав осигурања“ креће широм земље са поклонима за малишане Београд, 21.

Из године у годину, Компанија „Дунав осигурање“ током празника посебну пажњу поклања деци, како би им донела радост и измамила осмехе.

1673877382_300825_paketici-foto-3_f.jpg
Фото: Урош Ивановић

У склопу традиционалне новогодишње акције доделе пакетића, празнични караван са бројним даровима ове године на пут ће кренути са Деда Мразом, а преко 4.500 пакетића путоваће ка бројним градовима и местима у Србији, како би ширили дух зимске чаролије.  

Новогодишњи караван „Дунав осигурања“ кренуће из Савског парка, где је смештена најлепша зимска бајка, у којој ће посетиоци током празника моћи да уживају у празничним догађајима и веселој атмосфери. Одатле ће комби опремљен слатким даровима и играчкама кренути на свој пут, како би до новогодишње ноћи стигао до деце из најудаљенијих места широм земље.

Фото: Урош Ивановић

Поклони ће и ове године ићи онима којима је током празника потребна посебна пажња и подршка. Малишанима који се налазе у скоро 140 установа за незбринуту децу, удружењима и центрима за социјално старање, специјализованим болницама за дечије болести, школама и прихватилиштима, Компанија „Дунав“ на овај начин жели да улепша празнично расположење и обрадује их слатким даровима.

Фото: Урош Ивановић

Брига о деци и подршка коју „Дунав осигурање“ пружа током целе године кроз различите активности намењене најмлађима темељ је одговорног пословања и компанијске мисије. У склопу пројекта „Пријатељ од детињства“ из године у годину граде се јаче и чвршће везе са онима на којима будућност остаје, а традиционална новогодишња акција за малишане уткана је у идеји да добра дела треба ширити, а пријатељства јачати. Слањем пакетића широм земље, Компанија „Дунав“ и ове године показује посвећеност друштвеној заједници, чинећи добра дела и помажући изградњи лепшег и хуманијег окружења.

Фото: Урош Ивановић

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.