Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Ова деца на Инстаграму зарађују највише: Девојчица (7) заради 1.8 МИЛИОНА ДИНАРА ПО ОБЈАВИ (ФОТО)

Многе познате звезде, захваљујући великом броју пратилаца на Инстаграму зарађују озбиљну количину новца, а постоје и родитељи који су спремни да зараде и на својој деци

1602156212_New-Project--1-.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Еверлеигх Росе
Oglas

Британска интернет трговина, која се бави овим феноменом, анализирала је профиле неких од најпопуларнијих дечијих Инстаграм звезда, које редовно добијају спонзорске уговоре.

Прочитајте још: "Говорила је "НЕ, ТАТА!" пре него што сам је УБИО": Задавио трудну супругу и две ћерке, а сад је у ПИСМУ открио ДЕТАЉЕ

Сарађују са познатим брендовима, како би утврдили колико они зарађују по објави.

Ово је листа 10 најплаћенијих дечијих звезда на Инстаграму.

1. Еверлај Роуз Сутас - @еверлеигхросе 

Седмогодишња девојчица чији профил води њена мајка, која је модна блогерка и фотограф из Лос Анђелеса, има 5.1 милиона пратилаца, а има и свој Јутјуб канал. Она по објави заради између 5 и 15 хиљада евра, што је скоро милион и осамсто хиљада динара!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wаитинг фор yоу бабy бротхер💕

А пост схаред бy Еверлеигх Росе (@еверлеигхросе) он

2. Ели Лајвли МекБрум - @елле

Четворогодишња Ели Лајвли МекБрум, ћерка канадске глумице Кетрин Паиз и америчког кошаркаша Аустина МекБрума, друга је на листи "Белле Бабy", а зарађује између 5 и 10 хиљада евра по објави. Има пет милиона пратилаца и просечно милион лајкова. Ели се често слика са својом сестром, једногодишњом Алајом, која је на петом месту ове листе и братом Стилом, који има тек три месеца, а већ је скупио милион пратилаца.

Осим што позира са братом и сестром, помаже и у оглашавању бренда пића својих родитеља. Недавно је почела да дели и плесне вештине.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Оцеан аир, салтy хаир 🌊☀️

А пост схаред бy Елле Ливелy МцБроом (@елле) он

3. Породица Штауфер - @кцстауффер

Слатке близнакиње Ема и Мила Штауфер, петогодишњакиње из Аризоне, звезде су Инстаграм профила њихове мајке Кети Штауфер, а процењује се да зарађују од 5 до 10 хиљада евра по спонзорисаној објави. Кејти, која је удата за Чарлса, покренула је страницу неколико година пре него што су се девојчице родиле, али сада је позната због креативних фотографија Миле и Еме.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wхо доесн’т лове а гоод бефоре анд афтер?? И ам слоwлy организинг тхис хоусе анд тхе плаyроом цлосет wас оф цоурсе тхе бест плаце то старт!! И тоок wхат И леарнед фром @донеанддонехоме (тхе организинг мастерс) хеадед то @бедбатхандбеyонд анд турнед а дисастер инто а цлосет yоу цан ханг оут ин хахаха!! (тхе бефоре пиц ис ат тхе енд!) #бедбатхандбеyонд #организатион #андитwиллстаyтхисwаy #ад

А пост схаред бy Стауффер Фамилy (@кцстауффер) он

4. Тејтум и Оклеј Фишер - @таyтумандоаклеy

Четворогодишње близнакиње Тејтум и Оклеј кренуле су стопама својих родитеља, јутјуб звезда Медисон Бонтемпо и Килера Фишера. Овај двојац може да заради између 3 и 5 хиљада евра по објави. Имају 3,1 милиона пратилаца и просечно 187.590 лајкова по објави.

5. Алаја Мари МцекБром - @алаиамцброом

Сестра друге на листи, Ели, има свој профил на Инстаграму са 2,8 милиона пратилаца. Процењује се да по објави може да заради од 1.500 до 5.000 евра и привлачи просечно 722.359 лајкова, што је подстакнуто популарним јутјуб каналом њених родитеља АЦЕ Фамилy. Профил на Инстаграму добила је већ две недеље након рођења.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хаппy гирл!!! 🐬☀️💦

А пост схаред бy Алаӥа Марие МцБроом (@алаиамцброом) он

6. Ава и Леа Клементс- @цлементстwинс

Девојчице које зову "најлепшим близнакињама на свету", Ава и Леа Клементс имају 1,8 милиона пратилаца на Инстаграм профилу који воде њихови родитељи, Џекки и Кевин, а који су такође инфлуенсери са по више од 200.000 пратилаца. Близнакиње су добиле профил на Инстаграму за свој 7. рођендан, а мајка их је за посао модела пријавила кад су имале само шест месеци. Додуше, нису радиле као модели све док се нису појавиле на Инстаграму, где су за само неколико месеци скупиле преко милион пратилаца. Са славом су дошли и ангажмани и девојчице су до сада радиле за познате светске брендове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хоw преттy аре тхесе сwеатсуитс фром @култ.кид !? Цан yоу гуесс wхо’с wхо басед он оур фаворите цолорс!!!! 😉 - 📸 @робертбецзарски 💄 @акико.артистрy - - - #фасхион #гирлмодел #ла #моделкидс #гирлсфасхион #пхотос #пхотограпхy #тwинс #кидс #беаутифул #тwинмоделс #идентицалтwинс #беаутy #доубле #моделс #тwиннинг #систерс #ламоделс #оцмоделс #идентицалтwинмоделс #кидсфасхион #кидсмодел #пхотосхоот #цхилдмодел #моделлифе #ламоделсyоутх

А пост схаред бy Ава + Леах (@цлементстwинс) он

7. Ашад Тај Калед - @асахдкхалед

Трогодишњи Ашад син је америчког продуцента и извођача, Ди-џеј Каледа и његове супруге Никол Так. Већ се с родитељима појавио на црвеном тепиху, присуствовао је 59. додели Гремија у Стејплес Центеру 2017. године, а био је и на неким илустрацијама албума. Има 1,7 милиона пратилаца на Инстаграму, што значи да по објави може зарадити од 500 до хиљаду евра. Уз видеозаписе како отвара играчке и пакете одеће, на Ашадовој се страници често налазе насмејани снимци његове браће и сестара, укључујући маленог Ашада, који сам већ има 138.000 Инстаграм пратилаца

8. Ава Мари Фоле - @авафолеy

Ћерка јутјуб звезде Миихаеле, преслатка Ава, седмогодишњакиња из Калифорније, има преко 816.000 пратилаца, а процењује се да зарађује између 500 и 1.000 евра по објави. Ева има и заједнички профил на Инстаграму с првом на листи, који се зове @фореверандфорава и има 1,1 милион пратилаца, а воде га њихове мајке. Слатки двојац звезде су у успону на ТикТок-у и уживају да се облаче, изводе плесне рутине и позирају са луткама и слатким животињама. Авин брат Џејдан Фолеј, такође је Инстаграм звезда са 138.000 пратилаца.

9. Коко Пинк Принцес - @цоцо_пинкпринцесс

Деветогодишња Коко из Токија у Јапану, чији родитељи поседују радњу "Функтиqуе" у Харајукуу, својих 635.000 пратилаца редовно увесељава позирањем у скупоценој одећи. Њена мајка Мисато покренула је страницу, а Коко сада може зарадити отприлике између 1.500 до 2.000 евра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍓🍊🥝🍇🍒

А пост схаред бy ЦОЦО (@цоцо_пинкпринцесс) он

10. Бумер Фелпс - @боомерпхелпс

Његов отац је најуспешнији олимпијац свих времена, а мајка, Никол Џонсон је мисица, па није ни чудо што је четверогодишњи Бумер Фелпс, већ скупио преко 610.000 пратилаца на Инстаграму.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мy неw биг боy 🚲.... wхо’с ридинг тхис wеекенд?

А пост схаред бy боомер пхелпс (@боомеррпхелпс) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas