· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Ova deca na Instagramu zarađuju najviše: Devojčica (7) zaradi 1.8 MILIONA DINARA PO OBJAVI (FOTO)

Mnoge poznate zvezde, zahvaljujući velikom broju pratilaca na Instagramu zarađuju ozbiljnu količinu novca, a postoje i roditelji koji su spremni da zarade i na svojoj deci

1602156212_New-Project--1-.jpg
Foto: YouTube printscreen /Everleigh Rose

Britanska internet trgovina, koja se bavi ovim fenomenom, analizirala je profile nekih od najpopularnijih dečijih Instagram zvezda, koje redovno dobijaju sponzorske ugovore.

Pročitajte još: "Govorila je "NE, TATA!" pre nego što sam je UBIO": Zadavio trudnu suprugu i dve ćerke, a sad je u PISMU otkrio DETALJE

Sarađuju sa poznatim brendovima, kako bi utvrdili koliko oni zarađuju po objavi.

Ovo je lista 10 najplaćenijih dečijih zvezda na Instagramu.

1. Everlaj Rouz Sutas - @everleighrose 

Sedmogodišnja devojčica čiji profil vodi njena majka, koja je modna blogerka i fotograf iz Los Anđelesa, ima 5.1 miliona pratilaca, a ima i svoj Jutjub kanal. Ona po objavi zaradi između 5 i 15 hiljada evra, što je skoro milion i osamsto hiljada dinara!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting for you baby brother💕

A post shared by Everleigh Rose (@everleighrose) on

2. Eli Lajvli MekBrum - @elle

Četvorogodišnja Eli Lajvli MekBrum, ćerka kanadske glumice Ketrin Paiz i američkog košarkaša Austina MekBruma, druga je na listi "Belle Baby", a zarađuje između 5 i 10 hiljada evra po objavi. Ima pet miliona pratilaca i prosečno milion lajkova. Eli se često slika sa svojom sestrom, jednogodišnjom Alajom, koja je na petom mestu ove liste i bratom Stilom, koji ima tek tri meseca, a već je skupio milion pratilaca.

Osim što pozira sa bratom i sestrom, pomaže i u oglašavanju brenda pića svojih roditelja. Nedavno je počela da deli i plesne veštine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ocean air, salty hair 🌊☀️

A post shared by Elle Lively McBroom (@elle) on

3. Porodica Štaufer - @kcstauffer

Slatke bliznakinje Ema i Mila Štaufer, petogodišnjakinje iz Arizone, zvezde su Instagram profila njihove majke Keti Štaufer, a procenjuje se da zarađuju od 5 do 10 hiljada evra po sponzorisanoj objavi. Kejti, koja je udata za Čarlsa, pokrenula je stranicu nekoliko godina pre nego što su se devojčice rodile, ali sada je poznata zbog kreativnih fotografija Mile i Eme.

4. Tejtum i Oklej Fišer - @taytumandoakley

Četvorogodišnje bliznakinje Tejtum i Oklej krenule su stopama svojih roditelja, jutjub zvezda Medison Bontempo i Kilera Fišera. Ovaj dvojac može da zaradi između 3 i 5 hiljada evra po objavi. Imaju 3,1 miliona pratilaca i prosečno 187.590 lajkova po objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We loved modeling for @kambiakids new line!! ❤️ which color is your favorite?!

A post shared by TAYTUM & OAKLEY FISHER (@taytumandoakley) on

5. Alaja Mari McekBrom - @alaiamcbroom

Sestra druge na listi, Eli, ima svoj profil na Instagramu sa 2,8 miliona pratilaca. Procenjuje se da po objavi može da zaradi od 1.500 do 5.000 evra i privlači prosečno 722.359 lajkova, što je podstaknuto popularnim jutjub kanalom njenih roditelja ACE Family. Profil na Instagramu dobila je već dve nedelje nakon rođenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy girl!!! 🐬☀️💦

A post shared by Alaïa Marie McBroom (@alaiamcbroom) on

6. Ava i Lea Klements- @clementstwins

Devojčice koje zovu "najlepšim bliznakinjama na svetu", Ava i Lea Klements imaju 1,8 miliona pratilaca na Instagram profilu koji vode njihovi roditelji, Džekki i Kevin, a koji su takođe influenseri sa po više od 200.000 pratilaca. Bliznakinje su dobile profil na Instagramu za svoj 7. rođendan, a majka ih je za posao modela prijavila kad su imale samo šest meseci. Doduše, nisu radile kao modeli sve dok se nisu pojavile na Instagramu, gde su za samo nekoliko meseci skupile preko milion pratilaca. Sa slavom su došli i angažmani i devojčice su do sada radile za poznate svetske brendove.

7. Ašad Taj Kaled - @asahdkhaled

Trogodišnji Ašad sin je američkog producenta i izvođača, Di-džej Kaleda i njegove supruge Nikol Tak. Već se s roditeljima pojavio na crvenom tepihu, prisustvovao je 59. dodeli Gremija u Stejples Centeru 2017. godine, a bio je i na nekim ilustracijama albuma. Ima 1,7 miliona pratilaca na Instagramu, što znači da po objavi može zaraditi od 500 do hiljadu evra. Uz videozapise kako otvara igračke i pakete odeće, na Ašadovoj se stranici često nalaze nasmejani snimci njegove braće i sestara, uključujući malenog Ašada, koji sam već ima 138.000 Instagram pratilaca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday fun day playing with my miniatures @fairybythebeach 🥰🦁🙏🏽❤️

A post shared by Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled) on

8. Ava Mari Fole - @avafoley

Ćerka jutjub zvezde Miihaele, preslatka Ava, sedmogodišnjakinja iz Kalifornije, ima preko 816.000 pratilaca, a procenjuje se da zarađuje između 500 i 1.000 evra po objavi. Eva ima i zajednički profil na Instagramu s prvom na listi, koji se zove @foreverandforava i ima 1,1 milion pratilaca, a vode ga njihove majke. Slatki dvojac zvezde su u usponu na TikTok-u i uživaju da se oblače, izvode plesne rutine i poziraju sa lutkama i slatkim životinjama. Avin brat Džejdan Folej, takođe je Instagram zvezda sa 138.000 pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Busca lo que encienda tu alma...❤️ (mine is you guys, what about you?) 📸: @salamonphoto

A post shared by Ava Marie Foley 👧🏻 (@avafoley) on

9. Koko Pink Princes - @coco_pinkprincess

Devetogodišnja Koko iz Tokija u Japanu, čiji roditelji poseduju radnju "Funktique" u Harajukuu, svojih 635.000 pratilaca redovno uveseljava poziranjem u skupocenoj odeći. NJena majka Misato pokrenula je stranicu, a Koko sada može zaraditi otprilike između 1.500 do 2.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍓🍊🥝🍇🍒

A post shared by COCO (@coco_pinkprincess) on

10. Bumer Felps - @boomerphelps

NJegov otac je najuspešniji olimpijac svih vremena, a majka, Nikol Džonson je misica, pa nije ni čudo što je četverogodišnji Bumer Felps, već skupio preko 610.000 pratilaca na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new big boy 🚲.... who’s riding this weekend?

A post shared by boomer phelps (@boomerrphelps) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.