Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РАЗАПЕЛИ ЈЕ: Огласила се Босанка која се преудала годину дана после смрти мужа од мултипле склерозе

"НЕ ЗНАМ какав смо ментални скоп ми, али некако јасно је да све могу људи да опросте, само успех и срећу никада."

1696454523_Mahira-Ahmis-foto-Instagram-printscreen.jpg
Фото: Инстаграм принтскрин/mahira_ahmis
Oglas

Махира Ахмиш, млада жена која је ганула цео Балкан својом пожртвованошћу и бригом према супругу Еседу, који је у марту 2022. преминуо од мултипле склерозе, од хероине брзо је постала личност која је стављена на стуб срама јер се у недељу у Сарајеву удала за новог супруга Саладина Хајдарпашића, након нешто више од годину дана након смрти првог мужа.

Након што су сви пожурили да буду међу првима који ће "бацити камен" на Махиру, осопорити све што је учинила за покојног супруга, одузети јој право на нову љубав, нову шансу и срећнију будућност за њу и децу, она је храбро изашла у јавност и у емисији "Кафана" на Фаце ТВ и испричала зашто је одлучила да се поново уда, како је упознала супруга и колико јој значи у животу након свих недаћа које је прошла.

- Мој супруг је моја награда, за све године искушења која сам имала. Оно што желим да истакнем да мене нико на то није присилио, већ сам све својевољно радила. Мој живот би могао бити мотивација другим људима. Људи воле да гледају драме, раздоре, свађе, не знам какав смо ментални скоп ми, али некако јасно је да све могу људи да опросте, само успех и срећу никада не могу - започела је исповест Махира.

 

Даље је хвалила свог супруга и посебно истакла да је одржао лекцију другим мушкарцима.

"Мој муж је фин и поштен човек"

- Показао је шта значи следити сунет посланика, шта значи оженити се женом удовицом или растављеном, јавно, пред светом. Показао је шта значи стати иза те жене и иза те деце, шта значи узети је у своју заштиту, јер је он њих прихватио као своју децу и стао уз њих, да их пази и чува. Такав гест нико не потенцира. Сви потенцирају то Махира се удала, а Махира се није удала ни из какве потребе, на пример финансијске или медијске пажње, већ због тога што ми је био потребан мушкарац у виду подршке и породице. Све је удвоје лакше, а и заљубила сам се - поносно је испричала.

 

Сусрела се у ових неколико дана са разноразним коментарима, а један је посебно упамтила.

- Најсимпатичнији ми је био коментар жене која је написала да сам нашла билдера који је све супротно од онога што ја представљам. Он није никакав тајкун, како се пише, већ један јако фин и поштен човек, који има све квалитете да буде у рангу са мном, ако не и изнад мене - открила је у разговору Махира и на крају се присетила како се са садашњих супругом упознала тако што се јој се јавио да јој помогне у хуманитарној акцији и купи дрес једном глувонемом дечаку, а онда је једна ствар водила другој све до венчања.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas