Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РОДИЛА СИНА У ОКЕАНУ! Жена организовала "слободан порођај", али неки мисле да то није "санитарно" (ФОТО)

Џози Пеукерт је родила своју бебу док је седела на обали на плажи и рекла да је то искуство било „без бриге“ – иако неки тврде да је било „нехигијенско“

1654097930_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Мама која је свог сина дочекала на свету у океану рекла је да је њено искуство било „без бриге“ и учинило да се „осећа веома добро“ – упркос коментарима неких који тврде да то није „санитарно“.

Џози Пеукерт (37) постала је вирална након што је поставила видео на Инстаграм на којем се види како су се она и њен партнер возили до обале Паја Мајагуала у Никарагви како би жена могла да се породи у води док јој таласи запљускују леђа.

Прочитајте још: Како да одржите своје тело у форми у току ТРУДНОЋЕ: Једите најобилнији оброк у време ручка

Видео, који је прегледан преко 200.000 пута, такође показује како Џози пролази кроз контракције, и иако је изгледала да трпи болове на снимку, мама инсистира да је ритам таласа у комбинацији са њеним контракцијама заправо створио прилично пријатно искуство.

Рекла је: „Таласи су имали исти ритам као и контракције, због тог глатког тока сам се осећала веома добро. У глави ми је дошла идеја да желим да се породим у океану и пошто су услови били прави на дан, то је оно што сам учинила."

Мајка четворо деце послала је своју децу код пријатеља када је сазнала да њен порођај почиње, а она и њен партнер Бени Корнелијус (42) одвезли су се на плажу са прибором за порођај - укључујући пешкире, чинију са ситом за плаценту, газу и папирне убрусе.

Прочитајте још: Стручњак открива три савета за подизање САМОПОУЗДАНЕ ДЕЦЕ пратећи стилове родитељства најстаријих светских култура

Џози и Бени су потом дочекали свог сина, Бодија Амора Оушна Корнелијуса, у води 27. фебруара пре него што су се спаковали и одвезли кући.

А мајка каже да је њено искуство порођаја било „без бриге“ без укључења лекара или бабица, што је за њу била велика разлика у поређењу са претходним порођајима које је претрпела.

„Мој први порођај је био трауматичан у клиници, а други порођај код куће, али до трећег је чак и бабица у мом дому била превише. Овог пута нисам имао прегледе код доктора, скенирање или спољни утицај. Нисмо имали термин или рок да беба стигне, само смо веровали да ће наша беба проћи пут."

Џози је поделила видео на мрежи два дана након Бодхијевог рођења на свом Инстаграм налогу, @раггапунзел, где је наишла на неке коментаре људи који су били забринути да ли је рођење малишана „санитарно“ или не.

Једна особа је питала: "Да ли је ово санитарно? Има пуно бактерија у мору."

Док је други рекао: "Какав шок за ту бубу - од топле материце до хладног океана."

Али мама је брзо одговорила на негативност како би одбранила своје поступке, наводећи да је њен син „савршено здрав“ и предузети су одговарајући кораци како би се осигурало да порођај у океану буде безбедан.

Рекла је: „Боди је рођен на подневном сунцу када је било око 35 степени, уопште нисмо били забринути да ће му бити хладно и нисам имала никакве бриге о инфекцијама које се преносе водом."

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas