Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Супруг и ја имамо односе једном месечно. Да ли је то довољно?" Ово је идеалан број

Битно је да сте обоје задовољни.

1628506072_brak.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Мој супруг и ја имамо брак пун љубави и поштовања, али забринута сам због тога колико често имамо секс.

Секс нам је увек добар, али ниједно од нас нема потребу за врло честим сексуалним односима. Претпостављам да је то једном месечно? (Иако знам да је некад и ређе!)

- Осећам тај скривени страх да то није довољно, и да свака особа која је у браку коју знам има сексуалне односе чешће. Бринем ли се непотребно? Или бисмо се требали више потрудити да радимо то чешће?, започела је своје питање ауторки књиге једна читатељка у коментарима.

Висимо на мобилним телефонима и гледамо серије

- Живимо у лудом, новом свету и не може се порећи да се код многих људи јавља озбиљан мањак сексуалне жеље. Шта данас радимо уместо секса? Висимо на мобилним телефонима и гледамо серије. Такође, људи ступају у брак у све каснијој доби, а како се просечна доб повисује, просечна особа улази у брак с годинама неконзистентне сексуалне активности. Значи, навикнемо се да радимо друге ствари и на живот без секса, каже Јенна Бирцх, ауторица књиге "Тхе Лове Гап: А Радицал План то Wин ин Лифе анд Лове".

Број односа у браку

Према истраживању "Генерал Социал Сурвеy", особе у браку имају сексуалне односе у просеку једном недељно. Но, с разлогом се верује да ти подаци нису тачни. Будући да су људи самосвесни око свог сексуалног живота, често измисле истину. Примера ради, количина проданих кондома не подудара се с количином сексуалних односа у којима су људи, како су сами одговорили у истраживању, користили кондом. И то за позамашан број.

Врло је уобичајено бринути се око тога имате ли секс довољно често или не, но важно је истакнути једну кључну ствар: колико год често практиковали секс, то је нормално све док сте ви и ваш партнер задовољни с том количином. Та количина је довољна и идеална!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas