Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УНИВЕРЗАЛНИ НОВОГОДИШЊИ ПОКЛОНИ КОЈИМА ЋЕ СЕ СВАКО ОДУШЕВИТИ

Магија Нове године стиже! Град почиње да бљешти и све одише празничним духом. На плејлисти је новогодишња музика, украшава се јелка и декорише кућа, праве се планови где провести специјалну новогодишњу ноћ.

1702287305_shutterstock_2071362029.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Новогодишњи празници са собом носе боље одлуке, нове почетке, а дођу и као леп подсетник на драгоцене моменте са нашим најдражима. Најбитније од свега у предстојећој години, јесте да људи које волимо буду здрави и срећни, те да знају да су вољени. Нова година је савршена прилика да им покажете да мислите на њих. Она је синоним за даривање и зато верујемо да већ увелико правите списак.

Међутим, сви знамо да није увек лако изабрати прави поклон. Зато смо за Вас припремили неколико идеја за поклоне којима ће се сигурно свако одушевити.

1. УКРАСИ ДОМ

Сви воле да им дом буде што лепши, посебно у току новогодишњих и божићних празника. Кућна декорација је зато одлична идеја. Неке од корисних декоративних предмета су: мирисне свеће, декоративни послужавници, јастуци, текстил... За зимску сезону одаберите топло плишано ћебе, јастук са занимљивим мотивима, па и новогодишњи украс за јелку.

Такође, можете и сами персонализовати или направити неке украсе, као што су осликане стаклене кугле или ручно прављене плишане машне.

Фото: промо

2. ПОКЛОНИ МАГИЧНЕ ТРЕНУТКЕ. ПОКЛОНИ БИОСКОП.

Обрадујте Ваше најдраже незаборавним путовањем на великом платну! Препоручујемо Cineplexx ПОКЛОН КАРТИЦУ као нешто што ће сигурно остати у памћењу. Ово је идеалан избор за све прилике и узрасте, јер сви воле да оду у биоскоп и уживају у омиљеним филмовима. Поклон картице се могу користити за куповину улазница за било коју пројекцију, као и хране и пића.

Cineplexx бископе можете наћи на 8 локација у Србији, а на репертоару увек имају највећи избор наслова: драма, акција, комедија, анимираних филмова, опера, филмова за породицу и децу...

Cineplexx биоскопи нуде најсавременије искуство гледања филмова.

У Cineplexx Галерија Београд биоскопу се налази прва и једина IMAX сала у Србији. Уз IMAX визуелну и звучну технологију нисте само посматрач, већ имате утисак да сте део филма. Cineplexx 4D Delta City је једини 4D биоскоп у Београду са ексклузивном MX4D технологијом. Киша, ветар, магла, мехурићи, па чак и снег, само су део ефеката који ће гледање филма учинити незаборавним искуством за сва чула.

Поклоните биоскоп, јер празнични тренуци су још лепши уз филмове.

Фото: промо

3. ПЛАН ЗА ОРГАНИЗОВАНУ ГОДИНУ

Планери су увек добра опција, јер су лепа симболика за Нову и успешну годину која предстоји. Овај поклон је практичан и употребљив, било да су то пословни планери, планери за маме или за организацију путовања, трошкова.

Овакав поклон увек можете употпунити фином пенкалом или занимљивом хемијском оловком.

Фото: промо

4. НЕГА ПРЕ СВЕГА

Козметика је један од практичнијих поклона и увек је употребљива. За жене то могу бити разне кремице, серуми, па и парфеми и шминка. Шљокичаве сенке су прави избор за новогодишњу ноћ. За мушкарце одаберите парфем или афтершејв. Оно што је универзално јесу миришљаве купке и сетови.

Наравно, добре идеје су и бадемантили, несесери и организатори козметике.

Фото: промо

5. ДРАГОЦЕНОСТИ

И за крај, Вашим најдражима поклоните нешто што ће да их подсећа на вас.

Накит је поклон који траје и који свако обожава да добије. Минђуше, наруквице, прстење, као и торбе, прави су избор за наше даме и дамице. За мушкарце ипак најсигурнија опција је ручни сат, али и манжетне за кошуље, као необичан и ексклузиван детаљ који ће употпунити сваку елегантну одевну комбинацију.

Фото: промо

Неки од осталих поклона који могу бити интересантни су: адреналинско искуство (пењање, рафтинг), вечера у ресторану, ваучер за масажу, књига, карте за концерт/утакмицу...

За коју год опцију да се одлучите, верујемо да ће бити пун погодак. Посебно уколико уз то поклоните и букет цвећа или јестиви букет, честитку или неки укусни слаткиш и све то лепо запакујете. Чар је свакако у пажњи коју пружамо, а поклон је ту да све то улепша.

Желимо Вам срећне празнике и да када се казаљке склопе будете окружени људима који вам значе.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas