Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БУКЕТИ

Ово је НАЈПОПУЛАРНИЈИ ЦВЕТ ЗА ВЕНЧАЊЕ и многи су шокирани избором: Неизоставан део сваког модерног бидермајера

Бела венчања су ствар прошлости према новом истраживању које сугерише да за разлику од онога што можда мислите, бело цвеће више није најпопуларнији избор када се прославља свадба

1650193649_miguel-teirlinck-JsyzT_3uhb8-unsplash.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Откривено је да су црвени макови (живописнији избор од традиционалног стандардног белог бидермајера) најпопуларније венчано цвеће ове године.

Сада када се сезона венчања вратила у пуном јеку – дуго очекивани тренутак након скоро две године затварања и одложених прослава – чини се да већина људи ради ствари мало другачије. Не само да мање, интимније свадбене забаве постају норма, већ су и цветни аранжмани доживели промену.

Мак престигао руже

Након прегледа броја Гоогле претрага о цвећу за венчање између јула 2019. и јуна 2021. године, испоставило се да је мак био најпопуларнији, са преко 2,9 милиона претрага.

Прочитајте још: Грм чији ЦВЕТ ТРАЈЕ МЕСЕЦИМА: Елегантна КАМЕЛИЈА воли и башту и саксију

Док је мак био на првом месту, са 2,4 милиона више претрага од просека, други најпопуларнији цвет био је божур, са преко 2,3 милиона. Ово није толико изненађење, јер се ружичасти и љубичасти божури често налазе у декорацијама за венчање, као и да су главна компонента у букету невесте.

Фото: Unsplash

На трећем месту је била бела ружа, цвет за који се често сматра да је избор број један за невесте. Међутим, потрага за овим износила је само 2.172.500, што је и даље много, иако далеко мање од владајућег мака.

Ево комплетне листе десет најпопуларнијих цвећа за венчање

  • Мак, 2.930.500 претрага
  • Божур, 2,302,700 претрага
  • Бела ружа, 2,172,500 претрага
  • Хортензија, 2,081,600 претрага
  • Нарцис, 1,797,600 претрага
  • Лаванда, 1,515,400 претрага
  • Орхидеја, 1,403,600 претрага
  • Далија, 1,352,500 претрага
  • Хризантеме, 1.216.500 претрага
  • Дигиталис, 1,203,800 претрага

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas