Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВРТ

Погледајте му ВРТ и знаћете какав је човек: Шта значе вештачка трава и кривудава стаза?

Уколико имате башту и двориште где уживате током лета, многи ће вам позавидети на томе. А да ли знате шта начин на који сте уредили овај простор говори о вама?

1631535164_Depositphotos_14037191_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ако имате вештачку траву, то показује да сте лењи и да не волите да проводите време на отвореном, док смеђе исушене мрље откривају страст према животу - каже Ема Кени, психолог и стручњакиња за бонтон:

Прочитајте још: Права биљка за јесен: Како се гаји ДАН И НОЋ?

Шта кажу старе играчке и испумпани базени

- Остављене играчке или испумпани стари базени, такође могу исушити траву, а то говори да вас није брига за то. Ако ваша зелена површина не изгледа лепо, ви волите живот. Није вам стало до туђег мишљења и нећете попустити под притиском било кога. С времена на време можете деловати експлозивно, али сте лојални и саосећајни.

Кривудав ивичњак има "фрик контрол".
Какав је без травњака?
Али ако немате травњак, онда важите за особу са високим стандардима. Краси вас ведра природа, али очекујете да се људи према вама понашају с поштовањем.

С друге стране, кривудави ивичњаци у вашем врту откривају да волите да држите све под контролом, мада на први поглед не изгледа тако.

Прочитајте још: ВЕСЕО И ПРИЈАТАН ПРОСТОР: Саксије са ОВИМ мотивом ће вас насмејати сваког дана! (ФОТО)

Дивља башта и савршен травњак

- Волите фине ствари, имате високе стандарде и не бојите се да избаците из свог живота људе који вам не одговарају. Док трава која се готово неприметно стапа с цвећем и осталим биљкама, и изгледа као да сте је уређивали маказицама за нокте, значи да сте врло софистицирани.

Башта са коровом говори само једно.

За особу чија башта делује помало дивље, многи би помислили да је неуредна, али то заправо говори колико је брижна. Наиме, дивљи травњаци, мешавина пољског цвећа и других биљака, су уточиште за пчеле, лептире и остале инсекте. То значи и да волите да будете окружени нетакнутом природом.

Уколико вам је башта пуна корова, онда сте прилично површни.

Прочитајте још: Три биљке које садимо на јесен: Цветаће све до зиме

- Ако допустите да вам травњак прекрије коров или маховина, то говори лоше о вама. Не тежите ничему посебном у животу, а људи ће се питати како ваш дом изгледа изнутра. То је и показатељ колико сте топли и спонтани и неоптерећени наметнутим нормама - каже Ема Кени.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas