Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
искрено

БЕЛА ХАДИД први пут о ПЛАСТИЧНИМ ОПЕРАЦИЈАМА: "Имала сам синдром преваранта"

Белла Хадид први пут говори о естетској хирургији у недавном интервјуу: „Имала сам овај синдром преваранта када су ме људи учинили да се осећам као да не заслужујем ништа од овога."

1647416485_profimedia-0666700001.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бела Хадид размишља о својој одлуци да оде под нож пре више од деценије.
 
У недавном интервјуу за Вог, објављеном 15. марта, 25-годишњи модел са насловнице осврнула се на специфичне гласине око естетске операције коју је урадила по први пут, а Бела је открила да је оперисала нос када је имала 14 година.

Прочитајте још: НАПУШТА ГЛУМАЧКУ КАРИЈЕРУ: Сандра Булок се повлачи са великог платна, а ево и ЗАШТО
 
"Волела бих да сам задржала нос својих предака“, рекла је она за публикацију. " Што се тиче тврдњи да је подигнула очи, обријала вилицу, напунила усне, Бела је рекла да ниједна од тих претпоставки није тачна.
 

„Људи мисле да сам потпуно залуђена својим лицем због једне слике на којој сам као тинејџерка изгледала натечена“, наставила је она. „Прилично сам сигурна да сада не могу да изгледам исто као са 13, зар не? Никада нисам користила филер. Хајде да само станемо на то. Немам проблем са тим, али није за мене. Људи мисле да сам подигла очи или како се то већ зове — али то је трака за лице! Најстарији трик. Додала је: „Имала сам синдром преваранта када су људи чинили да се осећам као да не заслужујем ништа од овога. Људи увек имају нешто да кажу, али оно што морам да кажем је да сам увек била погрешно схваћена у овој индустрији и од људи око мене“.

Током свог искреног интервјуа, Белла је такође разговарала о поређењима која су људи правили између ње и старије сестре Гиги Хадид.

„Била сам ружнија сестра“, рекла је Бела за Вог. „Била сам бринета. Нисам била тако кул као Ђиђи, нисам била толико отворена. То су људи заиста говорили о мени. И нажалост, када вам се толико пута прича, једноставно поверујете у то.”


„Увек се питам, како је девојка са невероватном несигурношћу, анксиозношћу, депресијом, проблемима са имиџом тела, проблемима у исхрани, која има интензивну друштвену анксиозност – ушла у овај посао?“ наставила је она. „Али током година сам постала добра глумица. Набацила сам осмех и веома снажно лице. Увек сам се осећала као да имам нешто да докажем. Људи могу да кажу било шта о томе како изгледам, како причам, о томе како се понашам. Али за седам година никада нисам пропустила посао, отказала посао, закаснила на посао. Нико никада не може рећи да не дајем све од себе."

Након што је доживела оно што је описала као „сагоревање“ у јануару 2021., Бела је приписала бројне методе које је користила да би се осећала боље, укључујући програм лечења, терапију разговором и лекове, за које је рекла да су јој „променили живот“. " Након свог искуства, Бела је препознала важност стављања свог менталног здравља на прво место, испред своје ужурбане каријере.

„Бити приморана да се будим свако јутро са овим мозгом — то није нимало слатко и лакао“, рекла је манекенка којој је 2012. дијагностификована лајмска болест. „Дакле, сада све што радим у свом личном животу је буквално да се побринем да моје ментално стање буде добро. Мода може да те натера или сломи. А ако те тера, мораш да се свесно трудиш сваког дана за то. да те не сломи“.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas