Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли је НОВИ ТРЕНД на помолу? Кендал Џенер показала овај ДЕТАЉ НА ЛИЦУ на Мет Гала догађају (ФОТО)

Породица Кардашијан-Џенер се потрудила као и сваке године да сваки њен члан заблиста на црвеном тепиху и да покажу нешто ново и оригинално. Тако је Кендал Џенер изашла на црвени тепих у прелепој Прадиној хаљини и избељених обрва

1651593087_kendal.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Ус Wееклy
Oglas

Када је у питању Мет Гала изглед, све је у детаљима. А чак и најмањи додаци могу направити велики утицај. Узмите, на пример, избељене обрве Кендал Џенер. Промена нијансе из смеђе у плаву додала је потпуно нови, смели елемент изгледу овог супермодела.

Прочитајте још: Хејли Бибер за Мет Гала вече спојила неспојиве комаде и одушевила, иако је правило да се чарапе овако не носе (ФОТО)

Кендал је стигла у њујоршки Метрополитен музеј уметности 2. маја у црној Прадиној гламурозној хаљини. Према модној кући, њена одећа се састојала од горњег дела од тила са извезеним мрежастим покривачем који је био упарен са дуплом свиленом сатенском сукњом, употпуњеној ручно набораним детаљима. Поред избељених обрва, звезда Кардашијана употпунила је свој оутфит са 25-каратним дијамантским минђушама у облику крушке. 

Такође није била једини члан њене породице који је присуствовао Мет Гали. Клои Каардашијан појавила се у златној Москино хаљини, а Ким Кардасхиан—која је, као и Кендал, направила малу промену фарбањем косе у плаву— стигла је у  хаљини коју је оригинално носила Мерилин Монро.


Поред тога, Кортни Кардашијан и њен вереник, бубњар Блинк-182 Тревис Баркер, носили су Тома Брауна, а Крис Џенер је ископирала бившу прву даму Џеки Кенеди у њеној хаљини Оскар де ла Рента. Кајли Џенер је такође одала почаст Вирџилу Аблоу, који је преминуо у новембру, својом црно-белом хаљином. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas