Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КАО ЈАЈЕ ЈАЈЕТУ

Девојку заустављају странци на улици јер мисле да је "ЋЕРКА ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ" (ФОТО)

Принцеза Дајана је међу најпознатијим лицима британске културе и њен препознатљив стил - укључујући њену чувену плаву косу - одмах је препознатљив од стране милиона.

1641889577_pjimage--99-.jpg
Фото: Принтскрин/Instagram/official_sophiealiceeales/profimedia
Oglas

У ствари, покојна принцеза од Велса има тако легендарни изглед да се једна жена из Борнмута доживела да је на улици заустављају људи који мисле да би она могла бити Дајанина ћерка - само зато што је променила фризуру.

Софи Илс (24) одлучила је да промени свој изглед у априлу 2021. године када је ошишала већину своје косе.

Али спонтана фризура претворила се у копију препознатљивог стила Лејди Ди - остављајући људе у шоку, јер је сличност запањујућа.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон прославила 40. рођендан: Приказала се као КРАЉИЦА у хаљини Александар Меквина (ФОТО)

Софи је рекла: „Желела сам да променим цео свој стил. Увек сам имала дугу косу и само сам мислила, 'зашто да не?'. Већину сам одсекла јер сам желела слојеве. Једна ствар је водила ка другој – а онда сам почела да излазим."

„Количина пажње коју добијам - људи кажу, 'изгледаш као принцеза Дајана - да ли си ти њена ћерка?'.
Увек кажем не – знам ко је моја мама! – али то је леп комплимент. Мислим да не личим на њу. Само сам желела нови изглед. Као да не могу да побегнем од пажње. Пробудила сам се и цео мој живот се потпуно променио. Девојка каже да су је људи чак тражили и загрљаје само због њене сличности са принцезом Дајаном."

Она је додала: „[Први пут када су ме зауставили] ишла сам до продавнице по млеко и само сам стајала у реду. Када сам платила, иза мене су били неки људи. Били су шокирани - пошто сам толико личила на принцезу Дајану. Рекли су, 'да ли вам је неко икада рекао?'. Остала сам без речи."

„Прошле године сам био са неколико пријатеља и један тинејџер је желео да се мази. Неки људи желе селфије. Али они су пријатељски расположени.“

Софи не види то поређење, али признаје да је оно учинило чуда за њено самопоуздање.
Она је додала: "Ја сам само обична девојка. Али повећање самопоуздања ми се много свиђа. Сваки пут када се пробудим, знам да треба да дотерам своју нову фризуру."

Принцеза Дајана, која је умрла 1997. године, била је позната по својим фризурама које су инспирисале фризуре за читаву генерацију жена.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas