· · Коментари: 0
ЗГОДНА

Елизабет Харли у ШЕСТОЈ деценији обукла хаљину стару 21 ГОДИНУ!

Љубичаста хаљина са шљокицама била је легендарна пре 21. године, а одлично јој стоји и данас.

Today.PNG
Youtube/ screenshot Today

Има 54 године и изгледа "као змај"! Елизабет Харли је недавно прославила пунолетство сина Демјана, убрзо се скинула у топлес, а колико је згодна, дефинитивно, је доказала новом фотографијом.

Прочитајте још: Обуците се као Меланија Трамп: Прва дама ОБОЖАВА комад гардеробе који СВАКА жена има у орману (Фото)

Када је Елизабет на Инстаграму пре неки дан "окачила" своју фотографију у љубичастој "версаћеовој" хаљини многима је слика деловала познато. А, онда су се сетили: она је ту хаљину носила 1999. године на црвеном тепиху!

Први пут је хаљину носила на додели награда америчких модних креатора, а слику коју је објавила пре неки дан написала је: "Глуварим код куће и гледам ТВ". Они који прате њен профил могу да виде како проводи време у изолацији: доста брине о хидратацији коже и окопава врт.

Прочитајте још: Дознали смо ТАЈНУ ЗЕЛЕНЕ МАСКЕ Ким Кардашијан, ево како је направити код куће

У тренутку када је први пут носила љубичасту хаљину Елизабет се забављала са највећим енглеским заводником Хјуом Грантом.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.