Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Има 47 година и њен дечко је најпожељнији нежења Холивуда. Ко је Александра Грант? (ФОТО)

Ко каже да славни и боагти холивудски глумци увек јуре младе старлете? Дечко Александре Грант је доказао да то није тачно.

1615967254_AlexGrantInstagram.PNG
Фото: Instagram/ screenshot grantalexandra
Oglas

Она је уметница, има 47 година, и забавља се са Кијану Ривсом (56), једним од најпожељнијих мушкараца Холивуда. Јуче су виђени на вечери у ресторану, а упркос томе што су носили маске - сви су их препознали.

Прочитајте још: Милица Зарић искрено за Магазин Новости: Све о улогама, новим младим глумцима и "Тајни винове лозе"

Две деценије без девојке!
Кијану две деценије није виђен са девојком! Наиме, 1999. године је изгубио ћерку Аву, а две године касније је страдала и њена мајка Џенифер у саобраћајној несрећи.

Њих двоје су вечерали у ресторану "Spago" на Беверли Хилсу, а придружио им се и гумац Алекс Винтер (55) са супругом Ремси Ен Наито (47). Сви су били обучени елегантно, а у исто време опуштено. Кијану је носио црни сако и маску,као и сви остали.

Причало се да су раскинули, али веза је веома, веома јака

У последње време је било спекулација да је пар раскинуо, али ова висока уметница је очигледно отела срце глумцу. Њих двоје се забављају већ две године.

Прочитајте још: Софија Вергара објавила слику из младости и доказала да јој време не може ништа! (ФОТО)

Ко је Александра Грант?

Она је уметница и излагала је у неким од најбољих галерија света, а између осталих и у МОКА у Лос Анђелесу. Изражава се кроз речи, па за себе често каже да је "текстуална уметница".

Прочитајте још: ПРИРОДНА ЛЕПОТА?! Да ли бисте препознали СОФИЈУ МИЛОШЕВИЋ као фото модела (ФОТО)

Њих двоје се дуго познају и сарађују. Наиме, она је илустровала његову књигу "Ода срећи" коју је објавио 2011. године. Касније је илустровала и његову књигу поезије 2015. године.

Прочитајте још: Нико није очекивао од њега: Џон Траволта поделио емотивну фотографију сина Бена која је расплакала пратиоце (ФОТО)

Њих двоје су 2017. године основали издавачку кућу X Artists’ Books. Александра је и мецена, јер има организацију која помаже младим уметницима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas