· · Komentari: 0
LJUBAV

Ima 47 godina i njen dečko je najpoželjniji neženja Holivuda. Ko je Aleksandra Grant? (FOTO)

Ko kaže da slavni i boagti holivudski glumci uvek jure mlade starlete? Dečko Aleksandre Grant je dokazao da to nije tačno.

1615967254_AlexGrantInstagram.PNG
Foto: Instagram/ screenshot grantalexandra

Ona je umetnica, ima 47 godina, i zabavlja se sa Kijanu Rivsom (56), jednim od najpoželjnijih muškaraca Holivuda. Juče su viđeni na večeri u restoranu, a uprkos tome što su nosili maske - svi su ih prepoznali.

Pročitajte još: Milica Zarić iskreno za Magazin Novosti: Sve o ulogama, novim mladim glumcima i "Tajni vinove loze"

Dve decenije bez devojke!
Kijanu dve decenije nije viđen sa devojkom! Naime, 1999. godine je izgubio ćerku Avu, a dve godine kasnije je stradala i njena majka Dženifer u saobraćajnoj nesreći.

NJih dvoje su večerali u restoranu "Spago" na Beverli Hilsu, a pridružio im se i gumac Aleks Vinter (55) sa suprugom Remsi En Naito (47). Svi su bili obučeni elegantno, a u isto vreme opušteno. Kijanu je nosio crni sako i masku,kao i svi ostali.

Pričalo se da su raskinuli, ali veza je veoma, veoma jaka

U poslednje vreme je bilo spekulacija da je par raskinuo, ali ova visoka umetnica je očigledno otela srce glumcu. NJih dvoje se zabavljaju već dve godine.

Pročitajte još: Sofija Vergara objavila sliku iz mladosti i dokazala da joj vreme ne može ništa! (FOTO)

Ko je Aleksandra Grant?

Ona je umetnica i izlagala je u nekim od najboljih galerija sveta, a između ostalih i u MOKA u Los Anđelesu. Izražava se kroz reči, pa za sebe često kaže da je "tekstualna umetnica".

Pročitajte još: PRIRODNA LEPOTA?! Da li biste prepoznali SOFIJU MILOŠEVIĆ kao foto modela (FOTO)

NJih dvoje se dugo poznaju i sarađuju. Naime, ona je ilustrovala njegovu knjigu "Oda sreći" koju je objavio 2011. godine. Kasnije je ilustrovala i njegovu knjigu poezije 2015. godine.

Pročitajte još: Niko nije očekivao od njega: Džon Travolta podelio emotivnu fotografiju sina Bena koja je rasplakala pratioce (FOTO)

NJih dvoje su 2017. godine osnovali izdavačku kuću X Artists’ Books. Aleksandra je i mecena, jer ima organizaciju koja pomaže mladim umetnicima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.