Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како је изгледала ВЕНЧАНИЦА ДРАГАНЕ МИРКОВИЋ? Имала је занимљив детаљ који је касније постао њен ЗАШТИТНИ ЗНАК (ФОТО)

Краљица народне музике се удала пре више од две деценије у несвакидашњој венчаници

1659884300_Foto-Pixabay-Pexels-Printscreen-YouTube-Reflektor--Printscreen-Instagram-luce_iz_kasidola.jpg
Фото: Пиxабаy, Пеxелс, Принтсцреен/YоуТубе - Рефлектор , Принтсцреен/Инстаграм - луце_из_касидола
Oglas

Драгана Мирковић и Тони Бјелић су у складном браку више од две деценије. Због тадашњих прилика у земљи, али и због биркократских проблема, они нису правили велико и раскошно венчање.

Њихов брак је веома складан, а имају двоје предивне деце Марка и Мануелу. Без обзира на то што нису имали венчање из снова, певачица је једном приликом истакла да је за њу тај дан био посебан и да се веома лепо провела на интимној прослави коју су организовали.

 – Венчали смо се у општини, било је то скромно славље. Било је време санкција, нико од моје фамилије није могао да дође, јер нису могли да добију визу. Пошто је Тони аустријски држављанин од рођења, просто нисам могла то док се не удам и док се наша заједница папиролошки не спроведе до краја. Просто нисам имала могућности да својој породици, тати, мами, сестри, направим визу. И због тога смо имали мало гостију. Чак ни Тонијева фамилија није сва могла да дође, јер и он их има много. Тако да је нас двадесетак било, али без обзира на то што су ми недостајали, ипак је то било за мене најлепше и најромантичније венчање, јер ја сам једноставно толико искрено волела и једноставно била сретна и то ми је у том моменту било довољно – рекла је Драгана.

Прочитајте још: Син Драгане Мирковић поставио фотографије са летовања: Погледајте где летује син најбогатије певачице на естради (ФОТО)

Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Рефлектор 

Фотографије са њихове свадбе дуго су биле скриване од медија, па су прилику да их виде имали само породица и пријатељи. Међутим, Драгана је пре неколико година ипак одлучила да их обелодани. Младенци су били веома лепи, а на сликама се види колико су срећни и заљубљени. 

 

Оно што је свима запало за око је несвакидашњи детаљ који је Драгана носила преко своје венчанице. У питању је сако чији су рукави провидни, што је свакако изненађење, јер се младе обично одлучују за бунде или болера, а на неки начин, овакав одабир наслутио је и Драганин заштитни знак, а то су управо сакои - како они краћи, тако и дужи који подсећају на мантиле. У рукама је носила веома леп бидермајер. Имао љубичасте и беле цветове који су се слагали уз Тонијеву кравату, па је заљубљени пар заиста изгледао савршено. 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas