Oglas
· · Komentari: 0

Kako je izgledala VENČANICA DRAGANE MIRKOVIĆ? Imala je zanimljiv detalj koji je kasnije postao njen ZAŠTITNI ZNAK (FOTO)

Kraljica narodne muzike se udala pre više od dve decenije u nesvakidašnjoj venčanici

1659884300_Foto-Pixabay-Pexels-Printscreen-YouTube-Reflektor--Printscreen-Instagram-luce_iz_kasidola.jpg
Foto: Pixabay, Pexels, Printscreen/YouTube - Reflektor , Printscreen/Instagram - luce_iz_kasidola
Oglas

Dragana Mirković i Toni Bjelić su u skladnom braku više od dve decenije. Zbog tadašnjih prilika u zemlji, ali i zbog birkokratskih problema, oni nisu pravili veliko i raskošno venčanje.

NJihov brak je veoma skladan, a imaju dvoje predivne dece Marka i Manuelu. Bez obzira na to što nisu imali venčanje iz snova, pevačica je jednom prilikom istakla da je za nju taj dan bio poseban i da se veoma lepo provela na intimnoj proslavi koju su organizovali.

 – Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila sretna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno – rekla je Dragana.

Pročitajte još: Sin Dragane Mirković postavio fotografije sa letovanja: Pogledajte gde letuje sin najbogatije pevačice na estradi (FOTO)

Foto: Printscreen/ YouTube - Reflektor 

Fotografije sa njihove svadbe dugo su bile skrivane od medija, pa su priliku da ih vide imali samo porodica i prijatelji. Međutim, Dragana je pre nekoliko godina ipak odlučila da ih obelodani. Mladenci su bili veoma lepi, a na slikama se vidi koliko su srećni i zaljubljeni. 

 

Ono što je svima zapalo za oko je nesvakidašnji detalj koji je Dragana nosila preko svoje venčanice. U pitanju je sako čiji su rukavi providni, što je svakako iznenađenje, jer se mlade obično odlučuju za bunde ili bolera, a na neki način, ovakav odabir naslutio je i Draganin zaštitni znak, a to su upravo sakoi - kako oni kraći, tako i duži koji podsećaju na mantile. U rukama je nosila veoma lep bidermajer. Imao ljubičaste i bele cvetove koji su se slagali uz Tonijevu kravatu, pa je zaljubljeni par zaista izgledao savršeno. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas