· · Коментари: 0
вип

МУЖ ЈЕ ХТЕО ДА МЕ ОСТАВИ: Зорица Брунцлик доживела драму, открила шта Кемиш није могао да прихвати

Певачица Зорица Брунцлик поделила је детаљ из живота и открила како је дошло до тога да има најпрепознатљивију боју косе на естради

1653374439_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/зорицабрунцлик_оффициал

Јарко розе коса је заштитни знак Зорице Брунцлик, а како је дошло до тога да се определи за смелу фризуру, певачица је открила једном приликом:

"Два викенда сам имала наступе у Шведској, а између сам била слободна, и остала тамо код пријатеља, нисам се враћала за Београд. Ћерка мог пријатеља је имала матурски рад за фризера. Њој су родитељи направили салон и она је као тему одабрала најлуђе боје за најлуђе главе, једна је била моја", присетила се Брунцликова.

Прочитајте још: Завирите на БАЈКОВИТО ИТАЛИЈАНСКО ВЕНЧАЊЕ Кортни Кардашијан: О њеној венчаници ће се причати! (ФОТО)

"Рекла сам јој да има четири дана да ме врати у праву боју. То је било ужасно, требало је из тамно браон извући све то. Мени је глава била у крастама од бланша. Прво сам била љубичаста. Ја сам неко ко воли љубичасту боју. Онда је муж хтео да ме остави на аеродрому када ме је видео. Изгледала сам као жар птица. Глава је вриштала, једна нијанса, па друга, данас би то била шик фризура, али тада није било", додала је певачица.

"Онда ми је рекао како је то грозно. Замолила сам га само да прође неколико дана, да ми се смири глава од бланша, да се офарбам поново. Морала сам једне недеље да наступим на једној манифестацији на Калемегдану. Како сам се појавила, он је добио седам позива да се сликам за насловну страну. И после тога је јурио да набави ту боју", објаснила је Зорица.

Прочитајте још: Ево како изгледа када МЕГАН ФОКС иде на свадбу: Сви су се окретали за њом, а дечко је испратио комбинацију у СМЕЛОМ ОДЕЛУ (ФОТО)

"Тада је било теже да дођете до нечега из иностранства, па је он паметан и наручио за две године 300 боја, теглица и, дошло је погрешно пинк...и ја сам тако постала пинк! Искрено речено, тада сам схватила да сам уникат", рекла је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.