Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМИСИЈЕ

ОВО НИКО НИЈЕ ПРИМЕТИО! После Јоване и Срђана ВЕЛИКА промена у Јутарњем програму, а тиче се ЖЕЉКА

Препознатљива најавна шпица у Јутарњем програму ТВ Прве више није иста.

1600867604_120033355_1394903364033717_3342842461165693590_n.jpg
Фото: Youtube/Prva TV
Oglas

Јутарњи програм на Првој више никада неће бити исти после "инстаграм отказа" који је ова телевизија дала Јовани и Срђану, а промене су од јутрос постале очигледне.

Прво је промењена препознатљива шпица у којој се Јована и Срђан спремају за посао, облаче, чешљају и улазе у студио, а од јутрос више нема ни музике!

Прочитајте још: Срђан Предојевић ПРОГОВОРИО након одласка са Прве - Имао само ЈЕДНУ ПОРУКУ

Музику за шпицу је писао Жељко Јоксимовић који је, како незванично сазнајемо, тражио да се повуче из програма. Жељко је музику писао за ауторску емисију Јоване Јоксимовић и Срђана Предојевића и не жели да се више користи програму.

Лако запамтива
Музика је ишла током целе емисије, као најава за прелиставање, пре и после реклама... Ових препозантљивих и лако запамтивих звукова више - нема!
Јована и Срђан би могли да туже ТВ Прву, јер је Јутро њихова ауторска емисија.

Подсетимо, ТВ Прва није имала јутарњи програм пре Јоване и Срђана. С обзиром да је емисија ауторска и да су Јована и Срђан, практично, добили отказ путем Инстаграма поставља се питање да ли ће они, на основу ауторских права, тужити ову телевизију. Тачније, ову емисију је почела да води друга особа без договора са ауторима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obaveštenje!

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on

Прочитајте још: Рада Манојловић за МАГАЗИН НОВОСТИ проговорила о снимцима на порно сајту и ОТКРИЛА о чему је реч

Јована и Срђан су имали уговор за пет радних дана које су испоштовали до последњег дана. Током изолације у време короне "Јутро са Јованом и Срђаном" и "150 минута" биле су (вести нису ишле ујутру већ само у 18 часова), једине емисија коју је ова телевизија емитовала уживо.

Током короне само су они радили из студија!

Они су у време короне радили и специјалне емисије у вечерњим терминима, а били су и уредници "150 минута". Због ових података је нејасно објашњење телевизије да нису обављали "радне обавезе".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas