Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пословни аутфити Амал Клуни су најлепша инспирација за јесен: Заносна адвокатица може да понесе СВЕ (ФОТО)

Њен стил се често ставља у први план, али вреди поменути и колико је импресивна њена каријера

1691410099_profimedia-0427934224.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Амал Клуни (45) је једна од најбоље обучених жена на свету, која има завидну адвокатску каријеру, и супруга Џорџа Клунија, а њени пословни аутфити се памте. Када је упловила у везу са глумцем, привукла је пажњу јавности, због чега су је фотографи пратили у стопу – и годинама фотографисали њене елегантне, шик одевне комбинације.

Амал је увек заносна и беспрекорно обучена, у пажљиво одабране дизајнерске комаде – њен стил се често ставља у први план, али вреди поменути и колико је импресивна њена каријера. Амал заступа клијенте пред међународним судовима, укључујуц́и Међународни кривични суд, Међународни суд правде и Европски суд за људска права. Поред рада на суду, она даје савете владама и појединцима, о правним питањима из области своје експертизе.

Амал често заступа жртве масовних ратних злочина, као што су геноцид и сексуално насиље. Учествовала је у многим значајним случајевима у вези са људским правима последњих година, укључујуц́и прво суђење у свету у којем је припадник ИСИС-а осуђен за геноцид над Јазидима. Такође, служила је као виша саветница Кофија Аннана када је био изасланик УН-а за Сирију, и чланица је британског тима стручњака за спречавање сексуалног насиља у зонама сукоба.

Док се посвећено бави својим позивом, Амал успева да баш увек у јавности изгледа гламурозно. Зато ћемо се вратити на њен модни стил и направити мали преглед њених најлепших пословних аутфита кроз године. Могу вам послужити као лепа инспирација пред јесен.

Цханел костим

Класичан пословни костим, који чине сукња и блејзер, никада заправо није изашао из моде, али како бисте избегли превише ретро изглед, обратите пажњу на крој и боју. Пенцил сукња и краћи сако ће направити лепе пропорције. Амал је изабрала неутралне боје од главе до пете, али и даље не изгледа нимало досадно.

 

Пословна хаљина

Амал нам је показала да пословне хаљине формалног кроја могу изгледати веома сензуално и модерно, ако знате шта најбоље одговара вашој фигури. Одважите се да одлучите се за белу боју, која ће у дневним издањима деловати посебно гламурозно.

Бурберрy мантил

Уложите у јесење одевне комаде који ће трајати – и сваки ваш аутфит учинити за нијансу елегантнијим. Пример је ванвременски мантил, који је заиста лако уклопити у сваку комбинацију током прелазних сезона. Амал то одлично зна и често је виђена у свом Бурберрy мантилу.

Алтузарра од главе до пете

Амал често носи неутралне пословне комбинације, али уме и да изненади маштовитим упаривањем дезена. Она је блистала у Алтузарра комадима – пепито панталонама до чланака и раскошном мантилу, које је повезала класичним џемпером.

Цамел капут

Ултимативни модел капута у ормару сваке жене мора бити у две боје: црној или цамел.  Амал је дочарала сву елеганцију цамел капута, који је упарила са црвеном бојом која се посебно лепо истиче уз нуде нијансе.

Пословно одело

Ове јесење сезоне, корпоративни стил ће заправо бити велики модни тренд, тако да пруге на тамним бојама више нису досадне и застареле. Амал зна да је савршено кројено одело лаган, а модеран избор када не знамо шта да носимо на посао. Она скоро увек носи своје салонке у боји коже, шпицастог облика, које су паметан избор јер допуњују сваку комбинацију на суптилан и шик начин.

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas