Oglas
· · Komentari: 0

Poslovni autfiti Amal Kluni su najlepša inspiracija za jesen: Zanosna advokatica može da ponese SVE (FOTO)

Njen stil se često stavlja u prvi plan, ali vredi pomenuti i koliko je impresivna njena karijera

1691410099_profimedia-0427934224.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Amal Kluni (45) je jedna od najbolje obučenih žena na svetu, koja ima zavidnu advokatsku karijeru, i supruga Džordža Klunija, a njeni poslovni autfiti se pamte. Kada je uplovila u vezu sa glumcem, privukla je pažnju javnosti, zbog čega su je fotografi pratili u stopu – i godinama fotografisali njene elegantne, šik odevne kombinacije.

Amal je uvek zanosna i besprekorno obučena, u pažljivo odabrane dizajnerske komade – njen stil se često stavlja u prvi plan, ali vredi pomenuti i koliko je impresivna njena karijera. Amal zastupa klijente pred međunarodnim sudovima, uključujući Međunarodni krivični sud, Međunarodni sud pravde i Evropski sud za ljudska prava. Pored rada na sudu, ona daje savete vladama i pojedincima, o pravnim pitanjima iz oblasti svoje ekspertize.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @__amal_clooney_style__

Amal često zastupa žrtve masovnih ratnih zločina, kao što su genocid i seksualno nasilje. Učestvovala je u mnogim značajnim slučajevima u vezi sa ljudskim pravima poslednjih godina, uključujući prvo suđenje u svetu u kojem je pripadnik ISIS-a osuđen za genocid nad Jazidima. Takođe, služila je kao viša savetnica Kofija Annana kada je bio izaslanik UN-a za Siriju, i članica je britanskog tima stručnjaka za sprečavanje seksualnog nasilja u zonama sukoba.

Dok se posvećeno bavi svojim pozivom, Amal uspeva da baš uvek u javnosti izgleda glamurozno. Zato ćemo se vratiti na njen modni stil i napraviti mali pregled njenih najlepših poslovnih autfita kroz godine. Mogu vam poslužiti kao lepa inspiracija pred jesen.

Chanel kostim

Klasičan poslovni kostim, koji čine suknja i blejzer, nikada zapravo nije izašao iz mode, ali kako biste izbegli previše retro izgled, obratite pažnju na kroj i boju. Pencil suknja i kraći sako će napraviti lepe proporcije. Amal je izabrala neutralne boje od glave do pete, ali i dalje ne izgleda nimalo dosadno.

 

Poslovna haljina

Amal nam je pokazala da poslovne haljine formalnog kroja mogu izgledati veoma senzualno i moderno, ako znate šta najbolje odgovara vašoj figuri. Odvažite se da odlučite se za belu boju, koja će u dnevnim izdanjima delovati posebno glamurozno.

Burberry mantil

Uložite u jesenje odevne komade koji će trajati – i svaki vaš autfit učiniti za nijansu elegantnijim. Primer je vanvremenski mantil, koji je zaista lako uklopiti u svaku kombinaciju tokom prelaznih sezona. Amal to odlično zna i često je viđena u svom Burberry mantilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @__amal_clooney_style__

Altuzarra od glave do pete

Amal često nosi neutralne poslovne kombinacije, ali ume i da iznenadi maštovitim uparivanjem dezena. Ona je blistala u Altuzarra komadima – pepito pantalonama do članaka i raskošnom mantilu, koje je povezala klasičnim džemperom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @__amal_clooney_style__

Camel kaput

Ultimativni model kaputa u ormaru svake žene mora biti u dve boje: crnoj ili camel.  Amal je dočarala svu eleganciju camel kaputa, koji je uparila sa crvenom bojom koja se posebno lepo ističe uz nude nijanse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Gossip (@gossip6629)

Poslovno odelo

Ove jesenje sezone, korporativni stil će zapravo biti veliki modni trend, tako da pruge na tamnim bojama više nisu dosadne i zastarele. Amal zna da je savršeno krojeno odelo lagan, a moderan izbor kada ne znamo šta da nosimo na posao. Ona skoro uvek nosi svoje salonke u boji kože, špicastog oblika, koje su pametan izbor jer dopunjuju svaku kombinaciju na suptilan i šik način.

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas