Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕРИДБА ВИП

Пре 17 година је ОСТАВИО ПРЕД ОЛТАРОМ, САД МУ ДАЛА ЈОШ ЈЕДНУ ШАНСУ: Бен Афлек ВЕРИО Џенифер Лопез! (ФОТО)

Видећемо како ће се ова веридба завршити и да ли ће напокон изговорити судбоносно "ДА

1649500540_274577_profimedia0672907825_ls.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Почетком недеље шушкало се да Џеј Ло и Бен Афлек планирају да стану на "луди камен". Нарочито, након што су папараци фотографисали певачицу са ћеком у Лос Анђелесу у куповини јер је тада свима запао за око дијамантски прстен на руци.

Џеј Ло и Бен Афлек упознали су се 2002. године. Познанство се временом претворило у емотивни однос, а медији су пару дали надимак "Бенифер". У новембру исте године Афлек је запросио латино звезду дијамантским прстеном дизајнера Харија Винстона чија је вредност процењена на 2.5 милиона долара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

- Он је тај, надам се да ћемо ускоро засновати породицу- говорила је она пре венчања које је било најављено за 14. септембар 2003. у Санта Барбари. Међутим, три сата пре свадбе уследио је шок. Бен је отказао венчање.

Фото: Профимедиа

- Мислила сам да је наша веза бајка. Маштала сам о деци, а он ме понизио као нико у животу - признала је Јенифер. Бен јој није остао дужан. Често је у интервјуима причао о томе како се гушио у тој вези и да су медији криви за њихов раскид јер су их стално пратили. Ишао је толико далеко да ју је оптужио да му је због те везе стагнирала каријера.

- Нико ми тако није сломио срце као он. Бен ми је био пријатељ, познавали смо се годинама. Стварно сам га јако волела - рекла је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas