Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СИМБОЛИКА

Принц Хари и Меган Маркл су на Дан заљубљених објавили да чекају друго дете: Ево зашто су одабрали баш тај датум!

Краљевски пар је срећну вест поделио на Дан заљубљених.

1613387122_fafa.png
Фото: Принтсцренн/ Yоу Тубе / ББЦ Неwс
Oglas

Вест да принц Хари и Меган Маркл очекују своју другу бебу дочекана је са радошћу и породице и обожавалаца.

Прочитајте још: Меган и принц Хари саопштили дивну вест: Стиже беба, а знамо и ПОЛ!

Краљевски пар је јуче, 14. фебруара, објавио ову радосну вест. На званичном Меганином Инстаграм профилу види се слика како срећни пар ужива у природи, са поруком:

- Меган Маркл и принц Хари најављују да очекују бебу бр. 2 - Арчие ће бити старији брат. Можемо да потврдимо да ће Арчи бити велики брат. Војвода и војвоткиња од Сасекса пресрећни су што очекују своје друго дете - рекао је портпарол пара за ПЕОПЛЕ.

Принцеза Дајана је такође изабрала овај датум за своје велике вести

Није случајно што је пар изабрао баш 14. фебруар да објави ове радосне вести. Постоји добар разлог за то: мајка принца Харија - Дајана, објавила је трудноћу са њим 14. фебруара 1984. године. Један британски лист је тада написао: - Романтична принцеза изабрала је да уочи Дана заљубљених објави ове лепе вести. 

Прочитајте још: Модни стил Кејт Мидлтон мења се када постане краљица: Једна особа ће јој бити узор!

Слично томе, и Дајани и Меган је то друго дете. Али, да ли ће нова беба прослављати рођендан са татом? Вероватно да не. Будући да је Хари рођен 15. септембра 1984. године, сугерише да је Дајана била тек на почетку другог месеца када је саопштила радосне вести. Судећи по фотографији, Меганина трудоћа је у другом тромесечју. Стога, не би било изненађујуће да се беба стигне негде почетком лета. 

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas