Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сања Кужет у ЦРВЕНОЈ хаљини: Водитељка поставила нови модни тренд и открила ТАЈНУ свог изгледа (ФОТО)

Хаљина која одузима дах, идеална за предстојећу јесењу сезону

1661950672_Foto-Ataimages.rs.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Сања Кужет позната је по веома атрактивном изгледу и фигури. Њени стајлинзи увек привуку пажњу јавности, а коментари углавном буду веома позитивни.

Овог пута, она се одлучила за црвену хаљину, дужине такозване "миди" дужине, до испод колена. Хаљина је била струкирана и веома јој је лепо стајала. Од обуће је носила високе штикле са кајшевима око чланака. Коса јој је била увијена, а шминка као и увек, наглашавала њене правилне црте лица.

Фото: Атаимагес.рс

Што се тиче њене линије, она је труди да је одржва редовним тренингом, а открила је и којим спортом се бави. 

- Годину дана активно играм тенис и то ми много помаже да останем витка. Тај спорт је моја љубав из млађих дана, али раније нисам имала времена да му се посветим. Захваљујући тенису имам више елана да вежбам и будем у доброј форми - рекла је недавно за медије Сања Кужет.

Прочитајте још: Сваке недеље је радила ИСТУ СТВАР: Ове детаље из живота принцезе Дајане нисте знали

Водитељка веома брине и о исхрани. Оно што избегава су хлеб и угљени хидрати, које је много волела, али каже да јој је сада много лакше и да има више енергије током дана.

- Избацила сам хлеб из исхране. Генерално, не једем угљене хидрате, јер од њих само отичемо. Прва ствар које сам се одрекла било је оно дивно, топло пециво, које сам толико волела. Верујте ми да ћете без угљених хидрата лакше изгурати радни дан, јер они утичу на то да нам се спава. Када избаците све оно што смета вашем здрављу, видећете да ће то повољно утицати и на ваш изглед - открила је водитељка своју тајну.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas