· · Komentari: 0

Sanja Kužet u CRVENOJ haljini: Voditeljka postavila novi modni trend i otkrila TAJNU svog izgleda (FOTO)

Haljina koja oduzima dah, idealna za predstojeću jesenju sezonu

1661950672_Foto-Ataimages.rs.jpg
Foto: Ataimages.rs

Voditeljka Sanja Kužet poznata je po veoma atraktivnom izgledu i figuri. Njeni stajlinzi uvek privuku pažnju javnosti, a komentari uglavnom budu veoma pozitivni.

Ovog puta, ona se odlučila za crvenu haljinu, dužine takozvane "midi" dužine, do ispod kolena. Haljina je bila strukirana i veoma joj je lepo stajala. Od obuće je nosila visoke štikle sa kajševima oko članaka. Kosa joj je bila uvijena, a šminka kao i uvek, naglašavala njene pravilne crte lica.

Foto: Ataimages.rs

Što se tiče njene linije, ona je trudi da je održva redovnim treningom, a otkrila je i kojim sportom se bavi. 

- Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi - rekla je nedavno za medije Sanja Kužet.

Pročitajte još: Svake nedelje je radila ISTU STVAR: Ove detalje iz života princeze Dajane niste znali

Voditeljka veoma brine i o ishrani. Ono što izbegava su hleb i ugljeni hidrati, koje je mnogo volela, ali kaže da joj je sada mnogo lakše i da ima više energije tokom dana.

- Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled - otkrila je voditeljka svoju tajnu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.