· · Komentari: 0
MODNI PROMAŠAJ

TREBA JOJ STILISTA! Rita Ora ostavila sve U ČUDU svojom ljubičastom haljinom - PAPRENO JE PLATILA, a "izgleda kao da ima 12 godina" (FOTO)

Pevačica Rita Ora je napravila prilično hrabru modnu izjavu na premijeri popularnog takmičenja u pevanju "The voice of Australia" u ponedeljak uveče

1650379714_______________________________________________________________________________-460000000000998.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/oraarchive

Britanska pop zvezda (31) podelila je mišljenje sa svojom futurističkom ljubičastom haljinom, koja je imala raščlanjene detalje oko steznika i uske duge rukave.

Haljina srednje dužine, koju je dizajnirao Sportmaks, koja košta 800 dolara, takođe se može pohvaliti raskošnim prorezom na butinama.

Rita je upečatljiv ansambl uskladila sa ljubičastim senkom za oči i dodala zlatnu narukvicu, minđuše i štikle.

Ritin odvažan izgled brzo je postao predmet spora među obožavaocima, a neki kritičari su haljinu označili kao „nelaskavu” i „smešnu”.

„Riti treba stilista... šta je sa njenom haljinom od likre? Bol u očima i uopšte ne laska. Izgleda kao 12-godišnjakinja", prokomentarisao je jedan gledalac.

Pročitajte još: LEPA GLUMICA SE OBLAČI KAKO HOĆE: "Kada sam napunila 50, kupila sam čizme do butina, neću da se povlačim" (FOTO)

„Drago mi je da nisam jedini koji je zbunjen onim što ona nosi...“, odgovorio je drugi obožavalac. 

Drugi kritičar je dodao: „Svake godine The voice nikada ne prestaje da razočara svojim upitnim modnim stilom. Šta, dođavola, Rita nosi?"

Uprkos ovim nepovoljnim kritikama, Rita je uspela da osvoji veliki broj obožavalaca svojim avangardnim izgledom.

"Rita izgleda kao prelepa lutka u ljubičastoj boji", napisao je jedan obožavalac, dok je drugi prokomentarisao: "Sviđa mi se ova haljina na tebi".

Drugi su opisali Ritin izgled kao 'zadivljujući' i 'neobičan', a jedan je napisao: 'Malo sam hipnotiziran šminkom Rite Ore i kako se slaže s njenom haljinom.'

Kako se vama čini modna kombinacija popularne pevačice?

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.