Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три модна ПРАВИЛА којих се строго придржава АМАЛ КЛУНИ: Треба да их поштује свака жена након 45. године

Амал Клуни је позната као жена са стилом, а ево којих правила се строго придржава

1692865928_profimedia-0784815130.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Амал Клуни је британска адвокатица специјализована за међународно право и људска права. Позната је по свом раду у области заштите права новинара и борбе против корупције. Амал је такође професор међународног права на Универзитету Колумбија.

Године 2014. удала се за холивудског глумца ЏорџаКлунија. Амал у 45. години својим елегантним стилом инспирише жене широм света када је реч о моди, а нека њена тренди правила су јендоставна и могу учинити да свака жена изгледа добро:

1. Повратак у 60-те

Амал Клуни преферира класичну и софистицирану одећу. Често се виђа у панталонама у стилу Коко Шанел и романтичним ретро хаљинама, пенцил сукњама и блузама са високим крагном, капутима са великим дугмадима. Састављајући ове комбинације, она самоуверено привлачи пажњу других и ради то са укусом.

2. Храбрије и светлије

Активисткиња за људска права увек изгледа беспрекорно и елегантно и бира јарке боје и необичне принтове на својој одећи. Запажена је у светлозеленој, жутој, црвеној одећи, која истовремено наглашава софистицираност и луксузни изглед Клунија. Амал воли принтове на одећи - она ​​такође носи штикле са експресивним цвећем или накитом на њима.

3. Ниједан дан без додатака

Амал Клуни употпуњује одевне комбинације високим потпетицама, модерним торбама и аксесоарима. Готово је немогуће видети је без накита, наочара за Сунце или класичне торбе пригушене боје. Звезда је увек пажљива на детаље и своју светлу одећу разређује строгом и концизном торбом или наочарима које је прате свуда.

Шта год да је разлог изласка, британска активисткиња за људска права је увек верна свом модном правилу, које је у складу са њеном животном позицијом: "Не плашите се да будете храбри и изазовите традицију – то је оно што треба да радите. Борите се за оно у шта верујете."

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas