Oglas
· · Komentari: 0

Tri modna PRAVILA kojih se strogo pridržava AMAL KLUNI: Treba da ih poštuje svaka žena nakon 45. godine

Amal Kluni je poznata kao žena sa stilom, a evo kojih pravila se strogo pridržava

1692865928_profimedia-0784815130.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Amal Kluni je britanska advokatica specijalizovana za međunarodno pravo i ljudska prava. Poznata je po svom radu u oblasti zaštite prava novinara i borbe protiv korupcije. Amal je takođe profesor međunarodnog prava na Univerzitetu Kolumbija.

Godine 2014. udala se za holivudskog glumca DžordžaKlunija. Amal u 45. godini svojim elegantnim stilom inspiriše žene širom sveta kada je reč o modi, a neka njena trendi pravila su jendostavna i mogu učiniti da svaka žena izgleda dobro:

1. Povratak u 60-te

Amal Kluni preferira klasičnu i sofisticiranu odeću. Često se viđa u pantalonama u stilu Koko Šanel i romantičnim retro haljinama, pencil suknjama i bluzama sa visokim kragnom, kaputima sa velikim dugmadima. Sastavljajući ove kombinacije, ona samouvereno privlači pažnju drugih i radi to sa ukusom.

2. Hrabrije i svetlije

Aktivistkinja za ljudska prava uvek izgleda besprekorno i elegantno i bira jarke boje i neobične printove na svojoj odeći. Zapažena je u svetlozelenoj, žutoj, crvenoj odeći, koja istovremeno naglašava sofisticiranost i luksuzni izgled Klunija. Amal voli printove na odeći - ona ​​takođe nosi štikle sa ekspresivnim cvećem ili nakitom na njima.

3. Nijedan dan bez dodataka

Amal Kluni upotpunjuje odevne kombinacije visokim potpeticama, modernim torbama i aksesoarima. Gotovo je nemoguće videti je bez nakita, naočara za Sunce ili klasične torbe prigušene boje. Zvezda je uvek pažljiva na detalje i svoju svetlu odeću razređuje strogom i konciznom torbom ili naočarima koje je prate svuda.

Šta god da je razlog izlaska, britanska aktivistkinja za ljudska prava je uvek verna svom modnom pravilu, koje je u skladu sa njenom životnom pozicijom: "Ne plašite se da budete hrabri i izazovite tradiciju – to je ono što treba da radite. Borite se za ono u šta verujete."

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas