Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УВЕК СВОЈА

Трудна Ријана у ДИВЉОЈ КОМБИНАЦИЈИ: Да ли је ово нова трудничка мода или ПОТПУНИ ПРОМАШАЈ? (ФОТО)

Ријана се прошепурила својим трудничким стомачићем у дивљој одећи током вечерњег одласка у ресторан.

1644589556_pjimage--38-.jpg
Foto: Профимедиа
Oglas

Будућа мама показала је свој стомачић у откривајућој одећи, баш као и током култне прошлогодишње објаве лепе вести.

Ријана, 33, изгледала је запањујуће у среду док је ишла на вечеру у Лос Анђелесу. Певачица је носила фармерке ниског струка са повезима на глежњевима и деколтирану мајицу боје камиле која је била отворена напред како би показала своју избочину.

Лепотица се загрејала масивним крзненим капутом прекривеним у неколико различитих дезена, а изглед је завршила штиклама са животињским узорком и маскирном капом. Ријана је носила тексас Диор торбу док је шепурила улицом, показујући своју мајчинску фигуру.

Модна дизајнерка је потврдила да очекује своје прво дете са А$АП Рокијем прошлог месеца и од тада показује свој беби стомак. 

Прочитајте још: КОМБИНАЦИЈА ЗА ДЕСЕТКУ: Кејт Мидлтон понела минђуше од 10 евра, а хаљина и дуге чизме су посебна прича (ФОТО)

Беба на путу

Пре само две недеље, Ријана је открила да очекује своје прво дете са А$АП Рокијем (33). Славни пар поделио је узбудљиву вест уз низ слатких фотографија снимљених по Њујорку. Лепотица и отац њеног детета су се борили по хладном зимском времену како би показали своју љубав и њену растућу стомачић.

Упркос хладној температури, Ријана је одбацила горњи део и само обукла огроман ружичасти капут како би свој стомак ставила у први план. Такође је обукла низ бисера и дугачку крстасту огрлицу украшену драгуљима, као и пар светлоплавих фармерки.

Права љубав

Ријана и А$АП Роки познају се скоро деценију, али њихова веза није постала романтична све до 2020. Њих двоје су своју романсу држали приватно, иако је А$АП Роки раније назвао хитмејкерку Ријану „моја дама“ и „љубав мог живота“ током интервјуа за ГК 2021.

Црквена звона?

Прошле недеље, извор је открио да певачица жели да се "уда" за А$АП Рокија "након што се њихова беба роди", јер жели да буде са репером "заувек". Инсајдер је за Миррор рекао о плановима Ријане и А$АП Рокија да се венчају, рекавши: „Ријана је потпуно одушевљена А$АП-ом. Они имају веома блиску везу и Ријана је увек била прилично традиционална. Они ће се сигурно венчати. ​​Рекла је пријатељима да жели да буде са њим заувек, а он је рекао исто."

Инсајдер је наставио: „Још нема планова када ће бити венчање, али то неће бити пре него што се беба роди. Одувек је желела да се уда и А$АП је њена особа заувек. Венчање ће бити на Барбадосу јер обоје имају породицу тамо, то је место које их је спојило и заузима посебно место у њиховим срцима“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas