Oglas
· · Komentari: 0

Venčanje sa DOZOM najlepših tradicionalnih MANIRA: Uz prvi PLES "Božanstvena žena", a Kalina Kovačević u romantičnoj haljini i kaputiću od belog KAŠMIRA (FOTO)

O svadbi Kaline Kovačevič i Radeta Ćaldovića se dugo pričalo

1667305578_Foto-Arhiva-Novosti-ANDjELA-STEVANOVIC.jpg
Foto: Arhiva Novosti - ANĐELA STEVANOVIĆ
Oglas

Kalina Kovačević je imala 27 godina kada se udala za fudbalskog agenta Radeta Ćaldovića, s kojim je bila u vezi skoro dve godine. Obećali su se jedno drugom na večnu ljubav u zemunskoj Crkvi roždestva presvete Bogorodice. Među svatovima bile su i brojne poznate ličnosti, uglavnom Kalinine kolege, glumci Borka Tomović, Milena Vasić, Nada Macanković, Danica Todorović, Vuk Kostić, Viktor Savić, Nikola Rakočević, Ružica Sokić, Lidija Vukićević, potom muzičar Bora Dugić, kao i brojni drugi. 

Anegdota sa svadbe se desila kada su Viktor Savić i Jug Radivojević prišli Radetovom kumu Nenadu Milijašu i kao vatreni zvezdaši ga zamolili da se slikaju sa njim.

- Radetov kum je njegov drug iz detinjstva, fudbaler Nenad Milijaš, kojeg je Rade krstio pre deset godina, a zatim i bio kum na njegovom venčanju - rekla je Kalina kojoj je ovaj gest bio jako simpatičan.

Foto: Arhiva Novosti - Anđela Stevanović

Što se tiče venčanice, Kalina se opredelila za jednostavan kroj, kako bi postigla romantični i elegantni efekat.

- Želela sam da venčanica bude jednostavnog kroja, ali bogata čipkom, romantična i elegantna. Uz to, htela sam da na neki način bude i tradicionalna. Kaputić od belog kašmira i čipke koji sam nosila preko venčanice. Na sve to došao je predivan dugački čipkasti veo – rekla je tada poznata umetnica za "Story", koja je do oltara, gde su je čekali budući suprug i kumovi, nosila crveni buket, a u hramu su nakon ljubavnih zaveta ona i njen suprug razmenili burme od belog zlata.

Foto: Arhiva Novosti - Anđela Stevanović

Kada je frizura u pitanju, uz haljinu za koju se opredelila, najviše je išla podignuta kosa, pa je tako glumica imala visoku punđu, na koju je bio zakačen prelep veo.

Pročitajte još: DEMANTI: Oglasio se bivši partner Kaline Kovačević - Neistina je da se desio bilo koji oblik nasilja

Foto: Arhiva Novosti - Anđela Stevanović

Oni su se nakon toga uputili u hotel Jugoslavija, gde je održano i građansko venčanje. 

- Odlučila sam da dodam Radetovo prezime, tako da sam sada Kalina Kovačević-Ćaldović. Želela sam da imam i muževljevo prezime, a nisam želela da izbrišem devojačko, tako da mi je ova varijanta s oba prezimena najviše odgovarala - istakla je glumica.

Foto: Arhiva Novosti - Anđela Stevanović

Nakon svih neophodnih formalnosti oko sklapanja braka, mladenci su otvorili prvi ples uz pesmu Miroslava Ilića "Božanstvena ženo".

- To je, inače, bilo Radetovo iznenađenje za mene, a kad smo ulazili u salu, dočekani smo divnom pesmom "Svilen konac" – opisuje mlada za "Story".

Foto: Arhiva Novosti - Anđela Stevanović

Brak se nakon pet godina raspao. Kalina i Rade imaju ćerku Mionu,a  trudili su se da nesuglasice koje imaju što manje utiču na nju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas