Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

"Živa sam"! Bruk Šilds objavila selfi posle teške nesreće (FOTO)

Bruk Šilds objavila letnji selfi, a pratioci oduševljeni što se lepo oporavlja.

1625126146_Bruk-Silds.PNG
Foto: Instagram/ screenshot brookeshields
Oglas

Bruk Šilds se lepo oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživela pre nekoliko meseci. Poslednjih dana je objavila nekoliko selfija u kojima pokazuje da se baš raduje letu.

Pročitajte još: Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)

Bruk Šilds izgleda fantastično

- Ovde sam i živim život - napisala je Bruk Šilds.

Pratioci su oduševljeni njenim svežim izgledom i mnogi su je pitali kako uspeva uvek da izgleda lepo. Glumica je ubrzo objavila selfi sa maskom na licu, smejući se u kameru.

Bruk Šilds nije išla na plastične operacije

Bruk Šilds (56) izgleda odlično i očigledno ne prihvata plastične operacije, pa se mnogi šale pitajući je da li "pije vode sa fontane mladosti".

Pročitajte još: NOSTALGIJA: Čim je stigao u London princ Hari je uradio stvar koja će IZNERVIRATI Megan Markl!

Maširka Hargitaj pohvalila Bruk Šilds

Koleginice Elizabet Berkli i Mariška Hagitaj su napisale isti komentar: "stunning!", odnosno očaravajuće ili bez reči. Nekadašnji super model Helena Kristensen je napisala ličnu poruku: "Znam tu zavesu, znam gde si..."

Bruk Šilds izgleda kao 80-tih godina...

Ostali smatraju da Bruk Šilds izgleda isto kao 80-tih godina kada je počela karijeru.

Bruk Šilds se oporavila od nesreće

Bruk Šilds je dugo išla na rehabilitaciju i njeni obožavaoci su pratili svaki njen novi korak. Međutim, bila je disciplinovana i uspela je da se potpuno oporavi. Upravo je objavila i sliku bicikla i vrta, što znači da je ponovo aktivna.

Pročitajte još: Naomi Kembel (51) prvi put posle rođenja ćerke najavila ZLATNI trend leta (FOTO)

Ipak, njena najlepša fotografija je na plaši.Bruk Šilds se slikala sa ćerkama Rouvan i Grir na kojoj sve tri nose pepito kupaći kostim.

- Ponovo smo se pokvasile - napisala je Bruk Šilds pored fotografije.

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas