Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАНЕКЕНКЕ

Била је супермодел, данас има 53. и даље је најлепша Данкиња на свету! (ФОТО)

Хелена Кристенсен је била једна од топ пет најбољих модела света, а данас има 52 године и изгледа - савршено.

1620108949_helena.PNG
Фото: Instagram/ screenshot helenachristensen
Oglas

Одавно је јасно да године не значе ништа када жена треба да се скине у купаћи костим. То су доказале глумице Елизабет Харли, Џенифер Лопез, Хале Бери и Селма Хајек. Међути, јавност највише занима како изгледају бивши супер модели.

Прочитајте још: ПАУНОВА ПУНЂА биће прави летњи тренд: Прави се за свега неколико секунди (ВИДЕО)

Нека време не може ништа! Паулина Поришкова и Синди Крафорд у најбољи доказ за то. Међутим, шта ради Хелена Кристенсен, најлепша Данкиња? Њих три су некада "харале" модним пистама, а све су данас активне на Инстаграму и поносно објављују свеже фотографије.

Три пута се удавала, живи на три места.

Хелена Кристенсен сада има 53 године, три пута се удавала и има једног сина Мингуса. Ова бринета је м+после манекенских дана основала часопис "Nylon" 1999. године и дуго се бави фотографијом. Била је велики пободник против рака дојке.

Прочитајте још: Ана Ивановић изабрала ДВЕ БОЈЕ ЗА ПРОЛЕЋЕ и опуштен изглед: Комбинација за пример (ФОТО)

Лепа бринета има стан у Копенхагену, као и на Менхетну где обично и живи и где има радњу са антиквитетима. Имала је и у Монаку, али га је продала. Тренутно је полу-пензионисана, јер ради само по позиву, учествује у кампањама и води радњу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas