Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕВАРА

Да ли треба ДРУГАРИЦИ рећи да је дечко ВАРА? Прво одговорите на СЛЕДЕЋЕ ПИТАЊЕ

Сазнали сте да је вашу другарицу преварио партнер, али се правите да то не знате, јер се плашите да ћете откривањем те информације нарушити пријатељство и повредити особу до које вам је стало.

1599311981_Depositphotos_86966082_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

 Ово је једна од честих ситуација са којом се, како показује статистика, свако сусретне бар једном у животу.


Стручњаци такође нису начисто да ли преко таквог сазнања треба прећи као да већ није негде изашло у етар или, ипак, суочити пријатеља са истином. Рита Хејнфорд, психотерапеуткиња из Финикса, каже да је она увек на страни истинољубивости, али да у овом случају треба бити обазрив.

Прочитајте још: Комуникација у вези је важна, али 4 ствари ваш партнер НИКАДА не сме да сазна!

- Све зависи од пријатељства које гајите према превареној особи - каже психотерапеуткиња. - Уколико је оно на танкој грани, површно и без много емоција, онда се суздржите од тога да ви будете "голуб писмоноша".

Не јављајте поруком!
Водите само рачуна о месту и начину на који ће то доћи до ње. Ни случајно јој не пишите поруке нити је зовите телефоном да јој кажете да ју је партнер преварио. Најбоље је да то учините када се спонтано будете виделе, на већ договореној кафи или да је позовете да дође код вас уз изговор да вам је потребна.
Ако је пријатељство дугогодишње - реците!

Међутим, ако је дугогодишње, стабилно, јако и прошло је многе тестове, онда је њен савет да другарици саопштите непријатну вест. Боље ви него неко други.

Прочитајте још: Добро, прешли сте преко ЊЕГОВЕ ПРЕВАРЕ, знајте да тек сада следи 5 великих БИТАКА

Хејнфордова предлаже да јој ни тада не "сунете" у лице: "Хеј, чула сам/видела да те је дечко/муж преварио са оном згодном секретарицом". Заборавите на такав сценарио.

Будите још ближи са њом, нађите јој се.

- Њој је довољно тешко што се то десило, па јој не треба још и ваша ноншаланција у изговарању такве ствари. Препорука је да јој после испијене кафе кажете да сте чули нешто непријатно, али да би можда то, ипак, требало да се провери, јер није сасвим сигурно... То је довољан увод, изговорен нежним тоном.

Прочитајте још: Мале ЖИВОТНЕ НАВИКЕ заувек зближавају партнере! Покушајте да их усвојите

Останите потом још више и интензивније у њеном животу наредних дана и недеља, јер ће јој сигурно требати ваша подршка, загрљај и раме за плакање - саветује психотерапеуткиња.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas