Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Кад дечко престане да се јавља ево шта (НЕ) ТРЕБА да радите!

Многима се десило да након неколико излазака дечко престане да се јавља. Али зашто је то тако?

1608196931_Depositphotos_181079916_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Послали сте му поруку и није одговорио, а затим сте му послали још једну "за сваки случај"? Сигурно је у гужви или му се покварио телефон, а и мрежа данас не ради најбоље, зар не?

Некада је ипак боље задржати достојанство, па макар и по цену да заувек прекинете контакт са дечком који вам је био толико симпатичан.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да исправите ГРЕШКЕ које сви правимо после РАСКИДА ВЕЗЕ

Ево шта не треба радити када (потенцијални) дечко престане да се јавља:

Тестирање других платформи

Није вам одговорио на WхатсАпп-у, ни на Вибер-у, па мислите да би била добра идеја да му пошаљете СМС или да га позовете? Или ћете оставити неки коментар на његовом Фејсбук профилу, чисто да зна да га држите на оку? То је врло лоша идеја!

Прочитајте још: Звучи НЕВЕРОВАТНО и НЕОЧЕКИВАНО, али то је истина: Управо ова особина привлачи мушкарце!

Фото: Депозит

Конфронтација и вређање

У реду, смучило вам се "играње игрица" и желите да знате шта се дешава и који је узрок његовог нејављања, па сте решили да му пошаљете "километарску" поруку у којој захтевате објашњење? Овакво понашање ће код мушкараца само учврстити одлуку о престанку контакта, а уз то ћете вероватно створити репутацију "лујке". Верујте, ниједан фрајер није вредан тога!

Прочитајте још: Доказано! Мушкарац ће ЖИВЕТИ ДУЖЕ ако ожени ПАМЕТНУ жену

Обрачун преко друштвених мрежа

Ако желите да задржите своје достојанство, ово нипошто не смете да радите! Иако вас је његово понашање повредило, јавним обрачунавањем са њим ћете нанети штету само себи. Немојте му хранити его, једноставно се понашајте као да вам није стало, а бес ће убрзо проћи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas