· · Коментари: 0
ЖЕНЕ

МИТ је срушен: МИДУЛТ влада светом

Све је постало јасно: интернету више не припада младима, већ мидулт женама, ко су оне?

Мидулт жене имају од 35 до 58 година и може се рећи да припадају  "X генерацији" и, како показују истраживања, оне проводе 85 одсто времена онлајн! То је највећи проценат у односу на све остале генерације!

Прочитајте још: Какав ПОГЛЕД имате? Ево шта начин на који гледате говори о вама!

Мидулт жене нарочито много пажње поклањају друштвеним мрежама. И то није све.

Мидрулт жене су најбројнија, најобразованија и најбогатија популација у свет. И, до сада су нерпаведно биле у сенци свих осталих млађих и надолазећих група. Међутим, трговци су први приметили да су жене од 35 до 58 година неправедно запостављене, јер оне много троше, не купују на распродајама и бирају квалитетну робу. Оне имају разгранату мрежу пријатеља, путују неколико пута годишње и то увек авионом, одседају у хотелима и једу у ресторанима.

Маркетиншки стручњаци су приметили мидулт жене тек када се појавила књига "Добро ми је" Анабеле Ривкин и Емили Мекин. Ова књига је убрзо, пошто је промовисала мидулт-јутуберка Кладија Винкелман,  постала планетарни хит. А, како и не би, јер ова генерација жена влада светом. Кладија је у најкраћем мидулт жене окарактерисала као три "Т": Twiter, Тиндер и терапија.

Прочитајте још: Цвијета је била у Долини СМРТИ из које се многи нису ВРАТИЛИ, а прочитајте како је она УСПЕЛА (ФОТО/ВИДЕО)

Сама кованица "мидулт" је настала тек 2016. године, јер до тада није ни постојала потреба за њим. Дакле, мидулт значи "middle age", а ове жене сматрају да средње доба почиње са 35 уместо са 55 како су "погрешно" мислиле њихове мајке. За разлику од њихових мајки, мидултице не верују да се климакс дешава неком другом, већ свима...

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.