· · Коментари: 0
креативност

Не морате да КУПУЈЕТЕ нове ствари: Како да на 6 начина измените старе

Све је више нас који желе да уштеде и купују мање, а сад је право време да искористимо најбоље од онога што имамо. Ево како се то ради.

1605191993_Depositphotos_162137418_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Сви ми у свом гардероберу имамо ствари које нисмо носили сезонама. Да ли су то старе фармерке у које нисмо ушли још од средње школе или пак кошуља којој фали дугме, није важно, битно је да пронађемо начин на који можемо поново да их искористимо. 

Старе фармерке

Пошто јеанс никада не излази из моде, увек неки стари комад можемо да преправимо. Било да га скратимо и претворимо у шортс,  да се опробамо са избељивачем и од њих направимо тие-дyе или да их поцепамо.

Кошуља-хаљина
Уз мало кројачких вештина, оверсизе мушка кошуља може се врло лако претворити у хаљину.

Прочитајте још: МОДНИ КОМАДИ које би жене у четрдесетим требало да избегавају

Винтиге је ин више него икада

Уколико нам понестане идеја из сопственог ормара, ту су увек гардеробери наших мајки и бака у којима се може пронаћи право благо. Од ретро сукњи из шездесетих до сакоа са нараменицама из осамдесетих. 

Сликарско платно

Једноставне беле кошуље, мајице или блузе више не морају да буду тако досадне. Беџеви, патцхеви или боје за тканину су прави избор како би се обичан комад претворио у право мало уметничко дело.

Пробудите креативност.

Прочитајте још: Супер модерна и КЕЖУАЛ МАМА! Понесите и ви панталоне са високим струком као АНА ИВАНОВИЋ!

Фото: Депосит

Боља половина

Стари комбинезони или хаљине увек могу да се поделе на два дела, те на тај начин можете добити нови пар панталона/мајицу или сукњу и мајицу.

Трансформерс

Метални детаљи са ташни, па чак и ципела могу се искористити како би се од њих направио занимљив пар минђуша или чак огрлица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.