Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

Негована коса уз УЉЕ ЈОЈОБЕ: Најефикаснији природни третмани

Ефикасна заштита, поправка оштећених власи као и влажење целом дужином – магија је коју уље јојобе доноси вашој коси.

1621278120_Depositphotos_27356987_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Његова глатка и масна структура лако се наноси дуж косе и хидрира је од корена ка врховима. Ово уље представља природан восак сличан себуму, што га чини погодним за све типове косе. Независно до тога да ли је ваша коса сува или оштећена, вишеструко корисна својства уља јојобе могу је учинити здравијом и сјајнијом. У редовима који следе доносимо вам све његове бенефите.

Прочитајте још: Праве жене од стила никад не носе ових пет ствари (ФОТО)

Природан начин за хидратацију косе

 

Лечење сувог власишта
Ово изузетно уље може помоћи у подстицају раста косе и смиривању псоријазе и екцема. Такође врло је лековито при лечењу сувог власишта које је савршено тло за појаву ових проблема. Управо састав сличан себуму му то омогућава.

 

Уље јојобе има природна својства идентична себуму који наше тело производи, а који служи за влажење власи. У том смислу оно доприноси хидратацији косе на најприроднији могући начин. Овај природни овлаживач косе чини власи знатно макшим, еластичнијим и видно лепшим.

Ефикасан третман за чишћење косе

Уље јојобе може помоћи при уклањању вишка себума и прљавштине која се накупила на власишту. Већ при првом наношењу на теме главе и дуж праменова косе, приметићете очигледну разлику у чистоћи ваше косе.

Прочитајте још: Како да препознате одећу која ће се распасти после првог прања

Помоћ при расту косе

Студије показују да наношење уља јојобе на теме главе и блага масажа стимулишу раст косе. Потребна је врло мала количина и свакако доследност како би се видели први резултати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas