· · Komentari: 0
STIL

Prave žene od stila nikad ne nose ovih pet stvari (FOTO)

Francuskinje su odavno oličenje vanvremenske elegancije i sjajnog stila, stoga ne čudi da se i dalje prozivaju najbolje obučenim ženama na svetu.

1615485031_Depositphotos_167358330_s-2019.jpg
Foto: Depozit

U nastavku pogledajte šta one izbegavaju da nose i zbog čega:

1. Push-up grudnjak

Dok žene širom sveta žele da povećaju svoj dekolte uz pomoć grudnjaka, Francuskinje se time uglavnom ne opterećuju. 

Za njih su i male grudi senzualne i zato neće posegnuti za push-up modelom, nego će nositi klasične modele ili uopšte neće obući grudnjak.

Pročitajte još: Ako nemate novca za novu garderobu poslušajte savet Viktorije Bekam, a dovoljna je bela košulja

2. Štikle "neboderke"

Francuskinja nikada ne bi nosila cipele sa previsokom potpeticom. Najbolje obučene žene na svetu igraju na kartu elegancije. 

Za sebe će odabrati cipele sa ravnim đonom poput baletanki, a kada je u pitanju obuća sa visokom štiklom, ostaće verne klasičnim salonkama.

Pročitajte još: Odišu svežinom i prolećem: Isprobajte ovih 5 moćnih modnih detalja u martu (FOTO)

3. Istaknuto ime brenda

Francuskinje ne vole preterivanje, pa tako neće ni isticati logo modnih brendova u svojim kombinacijama. Za njih je to jadno i ponižavajuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRNLOVE (@trnloveboutique)

4. Najlonke u boji kože

Za većinu modnih stručnjaka ovaj odevni komad već dugo je na lošem glasu. Iluzija golih nogu za njih je nepoželjna i smatraju da prednost moramo da damo najlonkama u drugim bojama. Francuskinje se slažu s njima.

Pročitajte još: Postkovid moda izlečiće dušu: Vesele kockice i "džipsi stil" se vraćaju na ulicu

5. Sportska odeća i obuća u "nesportskim" prilikama

Trenerku i patike ostaviće za teretanu ili pak neku aktivnost na otvorenom. U trenerci sigurno neće obavljati svakodnevne obaveze ili je obući za bilo kakvu priliku koja nije usko vezana za sportske aktivnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cleo Dockx (@cleodockx)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.