Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Обратите пажњу: Ове ствари би мушкарци волели да жене знају

Мушко-женски односи неисцрпан су предмет размишљања

1650276464_candice-picard-vLENm-coX5Y-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Одвајкада је присутна дилема који је пол теже разумети и објаснити? Неки тврде да су то жене, док неки сматрају да су мушкарци ти који имају променљиво понашање. Али, свако је прича за себе, а генерализовање и предрасуде нас могу навести на погрешне одлуке.

У појединим ситуацијама девојке су склоне да претерају са размишљањем и тумачењем поступака свог партнера или оног у ког су заљубљене. Некад је исцрпљујуће сваки покрет изанализирати и дати му објашњење. Постоје одређене ствари на које би требало да обратите пажњу, како би лакше разумели и прихватили чињенице о супротном полу.

1. Претерана тумачења поруке

Већина припадница лепшег пола склона је анализирању сваке речи у поруци, па и смајлија. Али, истина је да је порука само порука! Ако тражите скривене симболе, знакове и покушавате да нешто видите између редова, беспотребно ћете уложити време. Често је то узалудан посао.. Погрешно је фокусирати се на скривена тумачења, пратите оно што видите својим очима и што се директно прочитали!

Прочитајте још: Тајна привлачности! Шта жене чини НЕОДОЉИВИМ, а није физички изглед

2. Оговарање

Многе девојке, у жељи да придобију нечију пажњу, крену лоше да причају о другим девојкама, паровима или људима које познају. Али, имајте на уму да тако нећете придобити њихову наклоност! Већа је вероватноћа да ћете изгледати као особа која завиди или је љубоморна. Уместо тога, покушајте да кажете неку лепу реч јер ћете једино тако одати утисак срећне и испуњене особе које нема потребу да говори лоше о другима.

Фото: Пинтерест

3. Секс

Углавном су мушкарци ти који јасно стављају до знања кад желе секс са својом изабраницом. Углавном жене сматрају да некад треба да буду суздржане, не би ли се њихово понашање погрешно протумачило. Али, то је грешка. Слободно иницирајте секс када то желите: у таквим тренуцима деловаћете још изазовније и заводљивије.

4. Понашање према другим људима

О вама много говори понашање према другим људима. Ако сматрате да ће оставити добар утисак када сте зли према другима или имат езлураде коментаре, грдно се варате. Девојке које немају потребу да мрзе друге, оговарају и сплеткаре оставиће знатно бољи утисак. Потрудите се да радите на себи, како би искоренили потребу да будете лоши према другима.

Прочитајте још: Шта је ектопична трудноћа? Уколико приметите ове симптоме одмах се јавите лекару

5.  Његова несигурност у вези тела

Често се мисли да су девојке те које су несигурне око свог изгледа. Али, и мушкарци су, само што то неће тако лако показати. Посебно ако је много заљубљен у вас, желеће да остави најбољи утисак на вас. Имајте то у виду, па му слободно уделите комплимент.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas