Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
ЗАНИМЉИВО

Ова мајка свакодневно плаче, а њен ПРОБЛЕМ натерао је јавност на РАЗМИШЉАЊЕ

Родитељима су своја деца увек најбоље и најлеша, ипак да постоје и они који не мисле тако је и исповест мајке, која је своју причу поделила јавно

1595591299_Depositphotos_17850329_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Ова мајка, желела је да са свима подели проблем који има. Њена помало и непримерена исповест изазвала је лавину коментара, због истицања чињенице да је њена ћерка јако ружна, као и да јој то изазива депресију, те често плаче.

Прочитајте још: Млада дала куму ПРСТЕН пре венчања, а кума ју је упозорила да га ОДМАХ ОПЕРЕ

- Мрзим себе због овога што ћу рећи, немојте да ме осуђујете, али ово је само чињеница - моја деветогодишња ћерка физички није атрактивна. 

Од мене и сурпуга наследила је најгоре - његове размакнуте очи и изражени нос, као и моју здепасту грађу и коврџаву косу. Један лекар је чак мислио да има Даунов синдром, иако је рођена као сасвим здраво дете.

Како постаје старија, деца све чешће примећују како изгледа. Неки се нису суздржали, а да то непрокоментаришу. 

Фото: деспоситоспхотос

Њих неколико питало је своје родитеље зашто је моја кћерка тако ружна. Зато ме је страх - сви ће процењивати моју кћерку на основу спољашности, а нико неће схватити колико је она заправо забавна, дарежљива и саосећајна. Нико неће схватити да је она оно дете које спашава напуштене мачиће, враћа бубе натраг на лишће и даје сладолед другој деци.

Често плачем, плачем много. Она има дивно срце и добар карактер. За њу ће живот бити тежак, а она то не заслужује. Не знам како да превазиђем осећај кривице, јер и сама мислим да моје дете није неодољиво - написала је ова мајка и замолила остале жене да је не мрзе, већ да се потруде да јој помогну:

Прочитајте још: Бака је хтела да са 6 година будем ПРОСТИТУТКА, а кад су ме СИЛОВАЛИ, мама је упитала "Допустила си да ти то БЕСПЛАТНО ураде?"

 - Молим вас не мрзите ме због свега што сам написала. Већ довољно мрзим себе. Како да јој одговорим на питање: "Јесам ли лепа, мама?". Желим да јој помогнем да израсте у здраву и срећну младу жену, која ће моћи да покаже свету колико је дивна - закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas