Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Свадба

Пре изговореног "ДА" младу из Крушевца прекинуо кум: Изговорио четири речи због којих сада она размишља да се РАЗВЕДЕ

Исповест једне младе из Крушевца која се десила пре неколико година, како медији преносе и даље је актуелна.

1600067819_1.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Млада тврди да јој је кум упропастио венчање, окупирала је пажњу интернет корисника, па је преносимо у целости:

- Имам ја нешто пре тога, госпођо матичарко, ако се не љутите? -питао је он.

Сви су били шокирани, али од шока нико није одреаговао, а матичарка је мимиком дала знак да може да уради то што је наумио. Тада је Лаза отишао до своје девојке, за коју нисмо ни знали да постоји а још мање да ће доћи на нашу свадбу, забога, он је венчани кум и зашто би доводио непознату, анонимну особу са којом је наводно у вези три недеље на такву једну свадбу?!

Фото: Пиксабеј

Притом, знамо се сви пуних 14 година и знао је да смо Мартин и ја о овом дану сањали. Годинама. Е, зато сам бесна.

Углавном, пришао је девојци и клекнуо. Изговорио је четири речи које ми и даље одзвањају у глави: “Удај се за мене“. Људи су од шока почели да се смеју.

И док су сви били усхићени и весели, ја сам згрожено посматрала све.

Чак је и Мартин одушевљено отишао да изљуби новопечене веренике. И тек после неколико минута, матичарка нас је вратила у реалност речима “Извините, имам заказано следеће венчање за пола сата, можемо ли да обавимо овај чин?”

Прочитајте још: МЛАДА СЕ ПОТУКЛА НА ВЕНЧАЊУ! Покушала да сруши госта на под, другарица лежи МРТВА ПИЈАНА, ХАОС (ВИДЕО)

И тада сам рекла да. И свима је било лепо, сви су били срећни, осим мене.

Од тог тренутка се пола свадбе ни не не сећам. Толико је све постало неважно, мојих пет минута, мој тренутак најважнији у животу је упропашћен… и то нико није разумео. Свима је било супер што су ми други украли то. Разумите, није проблем што је неко неког просио.

Млада размишља да се разведе!

Проблем је што је за то одабрао најгори тренутак и што није питао младенце да ли се слажу да им неко украде тренутак.

Чекам слике са свадбе, рекли су добићемо их за десетак дана, и плашим се на шта ће личити. Да ли ћу тога желети да се сећам до краја живота?

Прочитајте још: Младожења заборавио један од НАЈСТАРИЈИХ ОБИЧАЈА на венчању и младу оставио у потпуном ШОКУ (ВИДЕО)

И питам се, да ли желим да проведем живот са човеком који и даље не схвата како сам доживела догађај са нашег венчања, јер је њему то, изгледа ок! Размишљам да се можда и разведем. Ето. Е, сад ми судите - испричала је девојка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas