Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубав

Седам знакова који упућују да вам је у ЖИВОТ ДОШЛА ПРАВА ЉУБАВ: Немојте их игнорисати

Постоје особе које су нам судбински предодређене. Универзум нам може послати сигнале који не би требало да игноришемо.

1644500484_couple-ga233fcf5e_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Како препознати особу коју вам је судбина одредила? Није једноставно открити која особа је наша права љубав и неко са ким ћемо закорачити на стазу живота. Како бисте га препознали, неопходно је да обратите пажњу на следеће знакове и сигнале:

1. Снови који наговешавају сусрет

У сновима можемо примећивати љубавне симболе, или нам се често у њима може појављивати особа коју смо недавно упознали. Снови су наша подсвест, у њима можемо видети разне симболе и сигнале који нам наговештавају којим путем да кренемо. Обратите пажњу на њих.

2. Осећај препознатљивости

Када упознате ову особу, имате осећај да се познајете јако дуго. Појављује се мисао као да је пред вама ваш одраз у огледалу. У овој особи налазите сличне особине, манире и навике које ви поседујете.

3. Деја ву ефекат 

Научници верују да је "деја ву" квар неурона или сећања на слике из наших заборављених снова. Ефекат изазива осећај да сте већ познавали своју сродну душу, познајете је исто као да блиско комуницирате дуго година. Имате осећај да вам је недостајала једна слагалица, а сада је коначно пронађена и слика се развила.

4. Занимљиве случајности 

Могу постојази разни знакови који показују да сте јендо другом суђени.Слична имена (рођака, пријатеља, познаника), датуми рођења, снови који говоре о истим догађајима, као и сличне животне приче. Такође се може десити да се ваш први сусрет догоди на месту за памћење за вас двоје. Случајности могу бити повезане са различитим областима живота, на пример, са вашим хобијима.

5. Губитак осећаја за време

Када сте поред сродне душе, концепт времена не постоји. Сати лете неприметно, а постоји осећај да немате довољно времена да кажете све што желите. Са особом којој је судбина предодређена, увек ћете бити заинтересовани, увек ћете наћи о чему да разговарате, како да проведете време заједно. Осим тога, када сте сами, осећај мира, смирености и удобности вас не напушта.

6. Осећај да је то особа за вас

Овај осећај долази када сте свесни да сте пронашли праву особу за себе. Почињете да схватате да сте све ово време тражили само ову особу. Ушла је у ваш живот, и све је постало лако и разумљиво. У таквој ситуацији многи догађаји могу брзо да пролете, несугласице буквално нестају, нема свађа и негативности. У одређеном тренутку схватите да само са том особом видите заједничку будућност.

7. Видите низ бројева 

Нумерологија у бројевима је један од најсигурнијих трагова универзума. Вероватно сте више пута приметили да вам се током одређеног периода често пред очима појављују комбинације истих бројева. Ово је један од знакова универзума. Комбинације упозоравају на судбинско познанство. На пример то су бројеви 06:06; 12:21; 15:15; 22:22; 111.

     Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas