Oglas
· · Komentari: 0
ljubav

Sedam znakova koji upućuju da vam je u ŽIVOT DOŠLA PRAVA LjUBAV: Nemojte ih ignorisati

Postoje osobe koje su nam sudbinski predodređene. Univerzum nam može poslati signale koji ne bi trebalo da ignorišemo.

1644500484_couple-ga233fcf5e_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Kako prepoznati osobu koju vam je sudbina odredila? Nije jednostavno otkriti koja osoba je naša prava ljubav i neko sa kim ćemo zakoračiti na stazu života. Kako biste ga prepoznali, neophodno je da obratite pažnju na sledeće znakove i signale:

1. Snovi koji nagovešavaju susret

U snovima možemo primećivati ljubavne simbole, ili nam se često u njima može pojavljivati osoba koju smo nedavno upoznali. Snovi su naša podsvest, u njima možemo videti razne simbole i signale koji nam nagoveštavaju kojim putem da krenemo. Obratite pažnju na njih.

2. Osećaj prepoznatljivosti

Kada upoznate ovu osobu, imate osećaj da se poznajete jako dugo. Pojavljuje se misao kao da je pred vama vaš odraz u ogledalu. U ovoj osobi nalazite slične osobine, manire i navike koje vi posedujete.

3. Deja vu efekat 

Naučnici veruju da je "deja vu" kvar neurona ili sećanja na slike iz naših zaboravljenih snova. Efekat izaziva osećaj da ste već poznavali svoju srodnu dušu, poznajete je isto kao da blisko komunicirate dugo godina. Imate osećaj da vam je nedostajala jedna slagalica, a sada je konačno pronađena i slika se razvila.

4. Zanimljive slučajnosti 

Mogu postojazi razni znakovi koji pokazuju da ste jendo drugom suđeni.Slična imena (rođaka, prijatelja, poznanika), datumi rođenja, snovi koji govore o istim događajima, kao i slične životne priče. Takođe se može desiti da se vaš prvi susret dogodi na mestu za pamćenje za vas dvoje. Slučajnosti mogu biti povezane sa različitim oblastima života, na primer, sa vašim hobijima.

5. Gubitak osećaja za vreme

Kada ste pored srodne duše, koncept vremena ne postoji. Sati lete neprimetno, a postoji osećaj da nemate dovoljno vremena da kažete sve što želite. Sa osobom kojoj je sudbina predodređena, uvek ćete biti zainteresovani, uvek ćete naći o čemu da razgovarate, kako da provedete vreme zajedno. Osim toga, kada ste sami, osećaj mira, smirenosti i udobnosti vas ne napušta.

6. Osećaj da je to osoba za vas

Ovaj osećaj dolazi kada ste svesni da ste pronašli pravu osobu za sebe. Počinjete da shvatate da ste sve ovo vreme tražili samo ovu osobu. Ušla je u vaš život, i sve je postalo lako i razumljivo. U takvoj situaciji mnogi događaji mogu brzo da prolete, nesuglasice bukvalno nestaju, nema svađa i negativnosti. U određenom trenutku shvatite da samo sa tom osobom vidite zajedničku budućnost.

7. Vidite niz brojeva 

Numerologija u brojevima je jedan od najsigurnijih tragova univerzuma. Verovatno ste više puta primetili da vam se tokom određenog perioda često pred očima pojavljuju kombinacije istih brojeva. Ovo je jedan od znakova univerzuma. Kombinacije upozoravaju na sudbinsko poznanstvo. Na primer to su brojevi 06:06; 12:21; 15:15; 22:22; 111.

     Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas