Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНЕ

Силно је желела брак, тражила је богатог мужа, а онда је уследио одговор који је оставио без текста

Девојка из Њујорка је силно желела брак, али услови које је она поставила у били веома интересантни

1606320705_girl-1848947_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Када неко жели брак и када га тражи преко форума то обично не испадне на добро. Девојка која се потписала са "Госпођица Згодна" на једном страном форуму поставила је писмо, а добила неочекиван одговор.

Прочитајте још: Седам разлога због којих длачице претерано расту: Шта се дешава у телу

- Бићу искрена у потпуности. Напунила сам 25 ове године, веома сам лепа, имам стила и добар укус. Желим да се удам за момка који зарађује 500.000 долара годишње или и више од тога. Можда мислите да сам похлепна, али годишња зарада од милион долара у Њујорку значи да припадате тек средњој класи. Мој захтев није велики. Да ли има иког на овом форуму ко зарађује толико? Да ли су сви у браку? Хтела сам да питам шта треба да урадим да бих се удала за тако богату особу? Међу онима са којима сам излазила, дечко који је највише зарађивао имао је 250.000 долара годишње. А за неког ко жели да живи у луксузној стамебној зони у западном Њујорку, то једноставно није довољно. Зато, желим да питам све богаташе на овом форуму, да ми одговоре на нека питања:

 

 

Фото: пиxабаy

- Где могу да сретнем највише богатих нежења (Молим вас, наведите имена ресторана, барова, теретана)? Коју староносну групу бих требала да циљам? Зашто је већина богаташа просечног изгледа? Упознала сам неколико девојака које нису лепе ни занимљиве, а ипак су се богато удале. Како? Како одлучујете о томе ко ће бити ваша девојка, а ко ваша жена?

А, ево какав је одговор добила од једног богатог банкара и власника компаније. Засигурно, то није оно што је она очекивала.

Поштована госпођице,

- Прочитао сам ваш пост са великим интресовањем. Претпостављам да постоји много девојака које занима одговор на ваша питања. Дозволите да анализирам ситуацију као професионални инвеститор. Мој годишњи приход је нешто већи од 500.000 долара годишње, који задовољавају ваше захтеве, тако да се надам да сви верују да не губим време овде тек тако. Са становништва бизнисмена лоша је одлука оженити те. Одговор је врло једноставан... Дозволите да вам објасним!

Фото: пиxабаy

- Ставите све на страну, оно што ви суштински покушавате јесте да трампите "лепоту" за "новац": особа А даје лепоту, а особа Б плаћа за то што се чини поштено! Међутим, постоји један проблем - твоја лепота ће избледети, а мој новац неће нестати тек тако. Чињеница је да ће се мој приход из године у годину повећавати, али ти не можеш бити лепша из године у годину. Зато, са становништва економије ја дајем добитак, а ти дајеш нешто што губи вредност. Ако је лепота све што имаш да даш, временом ће се смањивати њена "вредност", а можда и потпуно нестане. Према условима које имамо на Волстриту све чиме тргујемо има своју позицију, такозвану "трговинску позицију". У овом случају то је излажење са тобом. Ако вредност онога чиме тргујемо пада, ми ћемо то продати и никако није добра идеја да то задржимо дугорочно. Исто важи и са браком који сте ви понудили. Можда звучи окрутно, али мудра је одлука да све чија је вредност склона амортизацији буде продато или дато у закуп.

Прочитајте још: Ове МУКЕ разумеју само жене са МАЛИМ ГРУДИМА

- Свако ко годишње има 500.000 долара није будала - ми ћемо можда изаћи са тобом, али те никада нећемо оженити. Саветовао бих ти да заборавиш на удају за богатог момка. Успут, далеко би боље да себи поставиш циљ да сама постанеш богат човек и зарадиш тих 500.000 долара. Имаш веће шансе за то, него да пронађеш богату будалу! Надам се да ти је овај одговор помогао. Директор компаније "Ј.П.Морган"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas